Ingyenes szoftver

     
 

   Photo Editor szoftver ingyenesen letölthető

       
       
       
       
  Photoscape   egy szórakoztató és egyszerű képszerkesztő szoftver ingyenesen letölthető, amely lehetővé teszi, hogy meghatározza és fokozza a fényképeket.   A Windows Movie Maker XP egy fotó-és videó szerkesztő, hozzon létre fotó prezentációk, ingyenesen letölthető szoftver.
       
  PhotoFiltre   képszerkesztő szoftver ingyenesen letölthető a teljes retusáló programot. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerű vagy fejlett kiigazításokat egy képet és alkalmazza széles skáláját szűrők rajta   Paint.NET   ingyenes kép-és képszerkesztő szoftver számítógépeken futtatható a Windows egy ingyenes, könnyen használható képszerkesztő, amely támogatja a rétegek, a gyors fotó optimalizálás.
       
  GIMP egy ingyenes kép képszerkesztő, forrás képszerkesztő, fotó szerkesztő BMP, ingyenesen letölthető szoftver.   Pinnacle VideoSpin   egy képszerkesztő szoftver ingyenesen letölthető, keverjük össze, videók, fényképek és zene, videó és fotó szerkesztő.
       
  Fénykép! Szerkesztő egy képszerkesztő szoftver ingyenesen letölthető kínál teljes körű képszerkesztő eszközök, akkor távolítsa el vörös szem azonnal fokozza a szín a kép, vicces karikatúrák, add megdöbbentő fényhatások, egyenesítse, resample és a termés képeket. Ez semmi egy digitális fényképezőgép tulajdonos kell javítani, illetve fokozzák a fényképeket. Szerkesztés és optimalizálja a képeket.