Ingyenes szoftver

     
 

    Rajz szoftver a gyerekek

       
       
       
       
  Tux Paint az egyik legjobb ingyenes rajzoló szoftver a gyerekek, egy ingyenes, díjnyertes rajzprogram gyermekek életkora 3 és 12 (például az óvodai és K-6). Tux Paint használják iskolák szerte a világon, mint a számítógépes ismeretek rajz tevékenységet. Egyesíti egy könnyen használható felület, szórakoztató hanghatások, és biztató rajzfilm kabalája, aki vezeti a gyerekek, mert a program használatát.   Tux gépelés egy rajz szoftver a gyerekek, hogy a tanulás, hogy írja be a gyerekek jó szórakozást! Ez az oktatási játék jön két különböző játék gyakorló a gépelés, és miután egy nagy idő csinálja.
       
  Tux Paint bélyegek még több szórakoztató Tux Paint bélyegek   Egyszerű festék egy egyszerű rajz szoftver a gyerekek, ez a kis festés program célja, hogy megtanítsa a kis gyerekeket kezelni az egeret, és érezd jól magad a színek és formák.
       
  Cars 2 szín   lehet színezni a rajzfilm autók megválasztása során a festéket tetszik.   Rajz gyerekeknek egy ingyenes rajzoló szoftver a gyerekek sok szép lehetőséget. Tudod felhívni sok különböző tollak, akkor tegye bélyeget a rajzok, hozzon létre minden fajta szöveg hatások, és még sok más.
       
  Connected Kids Coloring Book  egy rajz szoftver gyerekeknek ingyenes nyomtatott és színes színező oldalak. Képek a fiatal óvodai művész, valamint az idősebb művész. Coloring Book gyűjteménye húsz elektronikus színező oldalak. Ez a könyv tartalmazza állatok, virágok, autók, repülőgépek, és festői helyek.   Kea Coloring Book  egy rajz szoftver a gyerekek, több mint 300 színező oldalakat letölteni, és akkor is létrehozhatunk saját.