Ingyenes szoftver

     
 

     Szoftver CD borítók

       
       
       
       
  CdCoverCreator   egy szoftver CD borítók hatékony eszköz, hogy saját CD borítók mind a hang és adat CD-ket. Használja CdCoverCreator létrehozni a burkolatok, inlay, címkék, és még a füzetek.   coverXP Free  egy szoftver CD-borítók, fedél a nyomtatás még soha nem volt ilyen egyszerű, vagy úgy teljes, csak húzza a takarót belül a szoftver közvetlenül a böngészőből, majd kattintson a Nyomtatás ikonra, az új burkolat kerül kinyomtatásra másodpercben.
       
  UnderCoverXP   egy szoftver CD borítók kis programot, hogy egyszerűen nyomtathat CD-és DVD-borítók. Támogatja a JPEG, GIF, PNG és BMP formátumokat, és automatikusan skálázható címlapjára, hátsó borító, első + belső, inlay-k, DVD-dobozok, digitális képek és a CD / DVD-címkék a megfelelő méretben.   DeepBurner Free egy szoftver CD kiterjed a korszerű és nagy teljesítményű CD-és DVD-író csomagot. Ez eltávolítja a szóváltás, hogy automatikusan elindul, létrehozására és nyomtatására használható saját címkéket és füzeteket. Te képes égetni minden olyan adatot, másolni belőle a lemezt, hogy a biztonsági mentések, hozzon létre lenyűgöző fotóalbumok, hogy az ISO képek és videó DVD-k ezzel a könnyen kezelhető professzionális szoftver!
       
  CD-és DVD Label Maker egy szoftver CD-borítók és DVD-címke és a tok tervező szoftver, segítenek, hogy szép és professzionális CD / DVD címkék.   DVD Slim Free egy szoftver CD borítók egyszerű, könnyen használható eszköz létrehozása burkolatok szeretni CD, DVD, VHS, PS1, PS2, PS3, PSP, Xbox, Nintendo Wii, BlueRay és még sok más. Ez a burkolat a program a következő lehetőségeket kínálja: A saját képeket a merevlemezről, keresése borítóját az interneten.
       
  Album Cover Art Downloader egy szoftver CD-borítók, amely félig automatikusan letölti album borítóját a zenei gyűjtemény. Mindössze annyit kell tennie, hogy pont ez a gyökere a zenei könyvtárban, és minden könyvtár, a program letölti egy sor megfelelő album terjed az interneten.   Album Art Downloader egy szoftver CD fedi le az album borítóján a kedvenc albumot. Meg lehet keresni több online források lemezborítót.