Ingyenes szoftver

     
 

     Szoftver OCR ingyen

       
       
       
       
  Free OCR  egy Windows szoftver OCR ingyen, ez ​​magában foglalja a Windows telepítőt, és ez nagyon egyszerű a használata, és támogatja a többoldalas TIFF által, fax dokumentumok, valamint a legtöbb kép formája, beleértve a tömörített TIFF által, amely a Tesseract motor önmagában nem tud olvasni.                                         ScanWiz egy szoftver OCR nagyon egyszerű a használata, és támogatja a PDF-be szkennelés, és mentse dokumentumok tömörített TIFF, valamint sok más népszerű képfájlokat.
       
  Free Image OCR egy szoftver OCR lehetővé teszi a lehetőséget, hogy felismeri a szöveg tartalmazza a beszkennelt dokumentumot vagy képet, és lehet, hogy teljesen választható, kereshető és szerkeszthető. Ha a dokumentumokat, amellyel rendszerint a beolvasott PDF vagy kép formátumban, akkor mindig igénybe Free Image OCR elvégezni ezeket a folyamatokat. Free Image OCR nagyon gyors optikai felismerés motor, és lehetővé teszi a lehetőséget, hogy bármilyen PDF-egy szöveges dokumentum gond nélkül.   PDF-XChange Viewer OCR a kép alapján / szkennelt PDF-eket, hogy a teljes szöveg kereshető PDF-fájlokat.
       
  Advanced OCR Free   egy szoftver OCR, az export a beolvasott PDF vagy kép fájlt TXT vagy Microsoft Word. PDF OCR egy egyszerű eszköz, hogy vesz egy PDF-fájlt, akkor létrehoz egy újat, amely a szöveg réteg hozzá, így kereshető PDF-olvasó, és lehet indexelni a desktop search alkalmazás, de továbbra is azonos, ha nyomtatni.   EasyScan   egy szoftver OCR egyszerű kép-ellenőrzési eszköz. EasyScan egy akvizíció interfész síkágyas szkenner TWAIN szabványos interface képességeit szkenner illesztőprogramokat.
       
  WinScan2PDF egy szoftver OCR WinScan2PDF egy nagyon kicsi (~ 40K) és hordozható program, amely lehetővé teszi a dokumentumok beolvasására, és mentse őket a számítógépre, mint a PDF segítségével telepített szkennert.   jOCR   Képeket szöveget területek és átadják a TXT. JOCR lehetővé teszi, hogy elfog a kép a képernyőn, és átalakítani a rögzített kép szöveggé. Érdemes feleleveníteni a védett fájlok, amelynek szövegét nem másolhatók.