Ingyenes szoftver

     
 

     Szoftver USB kamera

       
       
       
       
  ooVoo egy szoftver USB kamera ingyen több videó chat kliens, video chat 12 barátok. Küldd cool video üzeneteket. Rögzíteni és feltölteni a YouTube-ra. Azonnali üzenetküldés.   Camfrog Video Chat   egy szoftver USB kamera, csatlakozhat vagy létrehozhat saját szabad webcam chat szobák. Private Free Video & Audio felhívja Hívás és nézd meg a barátok magán-vagy találkozik valakivel új felhasználóink ​​könyvtárban. Video chat 1-on-1 és csatlakozz video chat szobák. Nincs webkamera szükség, hogy az emberek. Camfrog működik mögött tűzfalak, routerek, és a vezeték nélküli hálózatok. Ez könnyű, hogy új embereket, hogy video chat a felhasználói könyvtár.
       
  ManyCam   egy szoftver USB kamera, add fun speciális effektusok a webkamerát. ManyCam Studio Pro válik ManyCam egy Pro video switcher átmenetek és így tovább! Az új audio fül lehetővé teszi, hogy sugárzott Pro audio és adjunk fantasztikus hanghatásokat. HD videó támogatás és a műsorsugárzó Record video-és audio a merevlemezre. Képkocka másodpercenként teljesítmény növekszik. Kép a képben már átméretezhető együtt képes felvenni 4 forrás. Félelmetes új videó és audio hatások!   MyWebcam Broadcaster egy szoftver USB kamera, MyWebcam egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy megtekintheti a webkamera bárhol a világon keresztül, mind az interneten és mobiltelefonon.
       
  MyCam egy szoftver USB kamera, pillanatfelvételek készítését, rögzíti a videót a webkamera és kezelni őket! Pillanatkép JPEG / BMP formátumokat. Videofelvétel az MJPEG/MP3 AVI formátumban.   Tango Tango PC Hívja meg barátait, akik Tango a telefonját, tabletta, vagy a számítógépek ingyen!
       
  Eyeball Chat Hang és videó chat él a barátaival és a család, beleértve a több résztvevős konferencia. Tartsa a kapcsolatot családjával és barátaival együtt a gazdag jelenléte és az azonnali üzenetküldés Csevegés az AIM, Google Talk, MSN és a Yahoo! bimbózó, csoportos vagy személyes videokonferencia.   Yawcam   egy szoftver USB kamera, közzé képeket készített a webkamerát a neten. Video streaming, Kép pillanatfelvételek, beépített webszerver, mozgásérzékelés, FTP-feltöltés.
       
  WebCamImageSave egy szoftver USB kamera, egyszerű webkamera capture segédprogram, amely lehetővé teszi, hogy könnyen elfog egy állóképet a kamera minden másodpercben, amit választani, és mentse el a képfájlt (. jpg,. png,. bmp), a lemezen.   SplitCam egy szoftver USB kamera webkamera szoftver kínál hűvös webkamera hatásokat, amelyek több pozitív érzelmek közben videohívásokat meg barátaiddal! Emellett SplitCam a legegyszerűbb módja annak, hogy szét a webkamera video stream.