Ingyenes szoftver

     
 

     Szoftver USB stick

       
       
       
       
  PortableApps.com egy szoftver az USB stick, lehetővé teszi, hogy készítsen az összes kedvenc apps egy hordozható eszköz vagy felhő meghajtó és használja őket bármely PC-n. Most már a saját böngésző minden a könyvjelzőket és a kiterjesztéseket, a teljes irodai programcsomag, a Photo Editor, az egész zenei gyűjtemény, a kedvenc játékok, a fejlesztési eszközök és így tovább.   Újra lehetővé teszi a szoftver USB stick, úgy tervezték, hogy helyrehozza a megmaradt által okozott vírusok, malware, trójai programokat.
       
  Lupo PenSuite egy szoftver az USB stick, az ingyenes gyűjteménye hordozható szoftver mindenki all-in-one a minden igényt teljesen ingyenes és hordozható lefordított 28 nyelven nincs spyware, adware vagy vírus, könnyen használható és személyre több mint 160 program és játék tartalmaz több ezer programok és játékok állnak rendelkezésre.    
       
  PeToUSB egy szoftver a bootolható USB    alkalmazás formázás és hogy bootolható, USB flash memória meghajtók és USB merevlemezek és adott esetben a másolás kimenetét a sikeres BartPE / WinPE építeni a készülékre. Vannak lehetőségek a mentés / visszaállítás az MBR-be a készüléket.   EasyBCD egy szoftver a bootolható USB dual boot a számítógép másodpercek alatt. Indítsa el mind, és az USB-meghajtók, ISO képek, a virtuális lemezek, és így tovább. Csomagtartó bárhol. Bootolható USB pendrive javítási segédprogramok, amit tehet, bárhova. Óvni katasztrófa. Hozzon létre bejegyzéseket a csomagtartó-ba helyreállítási programok, vagy csökkentett módban, hogy készítsen egy esős napon. Fájdalommentes szerkesztés. Add, átnevezni, törölni, konfigurálását és átrendezheti bejegyzéseket szeszély. Megoldása nehéz problémákat. Használja EasyBCD elhárítása a Windows, vissza, és javítsa ki a bootloader, és így tovább. Erőteljes scripting és NeoGrub Itt van a hatalom, hogy elrejtse partíciókat, a változás az aktív zászlók, és hozzon létre összetettebb rendszerindítási helyzetek.
       
  uSbuntu Élő Creator egy szoftver bootolható USB teremt a hordozható, indítható és virtualizált USB stick Linux.   EASEUS Disk Copy egy szoftver bootolható USB másolás és hát minden a merevlemez, akkor segít a boot probléma. Beépített égő funkciók révén automatikus bootolható CD / DVD-készítő másolni egész lemez könnyen. Partition copy & Disk Copy: Copy egy partíciót / lemezről a másikra szektoronként egy bootolható CD-t. Ágazatonkénti másolatot, hogy a fizikai 1:01 másolat (klónok) merevlemezek és partíciók 100%-os azonosság az eredeti.