Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a 3D rajz ingyen

       
       
       
       
  A Google SketchUp  egy szoftver 3D rajz ingyenes, amely lehetővé teszi, hogy tanulmányozza a 3D-s világban. Redecorate a nappaliban. Találni egy új bútordarab. Model a várost a Google Earth. A Google SketchUp ingyenesen letölthető.   GIMP egy szoftver 3D rajz ingyen retusálás, szerző és szerkesztheti a fényképeket.
       
  Inkscape egy szoftver 3D rajz mentes illusztrációkat szoftver hasonló a kereskedelmi csomagokat Adobe Freehand és Adobe Illustrator, de anélkül, hogy a költség. Az emberek jelentik sikeresen használja Inkscape egy csomó nagyon különböző projektekben (webes grafikák, műszaki rajzok, ikonok, kreatív művészet, logók, térképek).   DrawPlus egy szoftver 3D-s rajz grafika. Pontos vektoros rajzolóprogram Realistic ecset, toll és ceruza eszközök, a szöveg az utat - nagy a kreatív tervek, összemosással a fejlett művészi hatások. Kompatibilis grafikus tabletta. Nagy tervezés webes grafikák és kreatív nyomtatási projektet.
       
  Ashampoo 3D CAD Architecture 3 egy szoftver 3D rajz ingyen ötvözi a könnyű kezelhetőséget szakmai legmodernebb CAD funkciókat. Akkor gyorsan létre pontos modellek, 3D nézetek, alaprajzok és felsorolja az összes építési és berendezési projektek.   Envisioneer Express  egy valós idejű 3D-s modellező és animációs eszköz, amely magában foglal egy intuitív drag-and-drop megközelítés 3D modellezés.   Envisioneer Express, a legkönnyebben használható lakossági tervező program. Szöveg megjegyzések és címkék. Méretek Növények könyvtár. Kerítések és kapuk. Utak, járdák és autóbeálló. Felső kiválasztásával egy szobát. Korlátok csatolt lépcsőn. Oszlopok. Elektromos elemek. Elektromos vezetékek. HVAC elemekkel. Berendezések.
       
  3DCrafter ™ egy valós idejű 3D-s modellező és animációs eszköz, amely magában foglal egy intuitív drag-and-drop megközelítés 3D modellezés.   CadStd Lite  egy általános célú, könnyen megtanulható, CAD / kidolgozása program létrehozására professzionális minőségű gépészeti tervek, ház tervek, tervrajzok, rajzok és táblázatok felhasználásával ANSI rajz szabványoknak.
       
  DesignWorkshop Lite szoftvercsomag csak annyit kell építeni a saját 3D-s modelleket a lakberendezés és megjelenítés az építészet, a táj, kiállítások, vagy bármilyen térbeli tervezés   Blender egy szoftver 3D-s animáció ingyenes és nyílt forráskódú 3D-s számítógépes grafikai szoftver termék használható animált filmek, vizuális effektek, interaktív 3D-s alkalmazások vagy videojátékok. Blender funkciók közé tartozik a 3D-s modellezés, UV Kicsomagolás, textúrázás, kötélzet és nyúzás, a folyadék és a füst szimuláció, részecske szimuláció, animált, mozgó mérkőzés, kamera követés, renderelés, videó szerkesztés és szerkesztés.
       
  Sculptris Alpha egy szoftver 3D rajz szabad  Sculptris egy ingyenes, 3D-s digitális szobrászat programot.   Aqsis Renderer egy szoftver 3D rajz ingyenes  cross-platform, nyílt forráskódú fotorealisztikus 3D-s renderelés megoldás. 
       
  Art of Illusion egy szoftver 3D rajz ingyenes , nyílt forráskódú 3D modellező és renderelő stúdióban.   AutoQ3D Közösség egy szoftver 3D rajz ingyen c omplete 3D modellezés alkalmazása számítástechnikai segített elkészítése három dimenzióban.