Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a 3D-s tervezés ingyen

       
       
       
       
  A Google SketchUp  egy szoftver 3D-s tervezés ingyenes 3D modellező program, amely lehetővé teszi, hogy tanulmányozza a 3D-s világban. Redecorate a nappaliban. Találni egy új bútordarab. Model a várost a Google Earth. A Google SketchUp ingyenesen letölthető.   CadStd Lite egy szoftver 3D-s tervezés ingyenes  CAD program rajz professzionális minőség, a műszaki rajzok, tervrajzok a házak, a rendszer általános használatra, könnyen megtanulható.
       
  Envisioneer Express   egy szoftver 3D-s tervezés ingyenes  3D-s otthon belsőépítészeti szoftver. Envisioneer Express, a legkönnyebben használható lakossági tervező program. Szöveg megjegyzések és címkék. Méretek Növények könyvtár. Kerítések és kapuk. Utak, járdák és autóbeálló. Felső kiválasztásával egy szobát. Korlátok csatolt lépcsőn. Oszlopok. Elektromos elemek. Elektromos vezetékek. HVAC elemekkel. Berendezések.   3DCrafter ™ egy szoftver 3D-s tervezés ingyenes  valós idejű 3D-s modellező és animációs eszköz, amely magában foglal egy intuitív drag-and-drop megközelítés 3D modellezés.
       
  Sculptris Alpha egy szoftver 3D-s tervezés ingyen  Sculptris egy ingyenes, 3D-s digitális szobrászat programot.   Aqsis Renderer egy szoftver 3D-s tervezés ingyenes  cross-platform, nyílt forráskódú fotorealisztikus 3D-s renderelés megoldás. 
       
  Art of Illusion egy szoftver 3D-s tervezés ingyenes , nyílt forráskódú 3D modellező és renderelő stúdióban.   AutoQ3D Közösség egy szoftver 3D-s tervezés ingyen c omplete 3D modellezés alkalmazása számítástechnikai segített elkészítése három dimenzióban.
       
  DesignWorkshop Lite szoftvercsomag csak annyit kell építeni a saját 3D-s modelleket a lakberendezés és megjelenítés az építészet, a táj, kiállítások, vagy bármilyen térbeli tervezés