Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a diagram rajzoló ingyen

       
       
       
       
  Dia egy szoftver diagram rajzoló sokoldalú és könnyen használható ingyenes diagram szerkesztő. Dia egy olyan szoftver létrehozása a műszaki rajzok. Dia hasznos rajz UML diagramok, hálózati térképek és folyamatábrák.   YED egy szoftver rajz diagramok, hogy lehet használni, hogy gyorsan és hatékonyan generál kiváló minőségű diagramok. Hozzon létre diagramok kézzel vagy importálja külső adatokat az elemzéshez. Szakmai diagramok, gyors és egyszerű.
       
  Diagram Designer sa szoftver diagram rajzoló egyszerű vektoros grafika szerkesztõ a folyamatábra, UML osztály diagramok, ábrák és diavetítések.   EDraw Mindmap egy vektor-alapú mind mapping szoftver gazdag példák és sablonok, amelyek megkönnyítik létrehozni elme térképeket,-gyűjtés diagramok, projekt idővonalon, élet tervező, SWOT elemzés és vázlat térképeket.
       
  VectorEngineer egy 2D-s CAD rendszer eredetileg egy műszaki rajzoló program, hogy készítsen kiviteli tervek mérnöki projektek.   Folyamat Modellező eszköz a rajz az üzleti folyamat diagramok a Windows és a Pocket PC-k.
       
  Hozzon létre elektromos kapcsolási rajzok, sémák és több perc SmartDraw szoftverrel diagram rajzoló Electronic Circuit Automotive bekötési vázlata Elektromos kapcsolási Digitális áramkörök párhuzamos áramkörök és még sok más!