Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a felvétel zene ingyenes

       
       
       
       
  LMMS egy szoftver felvételhez ING zene ingyenes, program zeneszerzés és megteremti zenét a számítógépen.   Audacity  egy szoftver rögzítésére zene ingyenes, rögzítésére és szerkesztésére zene, digitális audio formátumok: WAV, AIFF és MP3. Zenei felvétel szoftver ingyenesen letölthető programot. Program zenélés ingyenesen letölthető szoftver.
       
  WavePad   egy szoftver rögzítésére zene ingyenes, m Ake és szerkesztése a hang, a zene és egyéb hangfelvételek. Amennyiben  szerkesztése audio  fájlokat lehet kivágás, másolás és beillesztés részei felvételek akkor  add hatásokat  , mint a visszhang, erősítés és a zaj csökkentése. WavePad működik, mint egy wav vagy mp3 szerkesztő  , de ez is támogatja a számos más formátumot, például vox, gsm, WMA, Real Audio, au, aif, flac, ogg és így tovább. Zenei felvétel szoftver ingyenesen letölthető programot. Játssz eszközök szoftver ingyenesen letölthető programot.   Power Sound szerkesztő   egy szoftver rögzítésére zene ingyenes, e verything meg kell szerkeszteni, és keverjük össze a hangokat. Használhatja Power Sound Editor Free a nyilvántartás a saját zene-, hang-, vagy más audio fájlokat, szerkeszteni, keverjük össze, hogy az egyéb audio-vagy zenei részek, add hatásokat, mint reverb, Chorus, valamint Echo, és égesse el a CD-n, posta azt a World Wide Web, vagy e-mailben. Zenei felvétel szoftver ingyenesen letölthető programot.
       
  MAGIX Music Maker   egy szoftver rögzítésére zene ingyenes,  e xcellent hanem egy komplex eszköz-zenélni.   Wavosaur egy szoftver rögzítésére zene ingyenes és zenei szerkesztő, wav szerkesztő, a feldolgozás és a felvétel, wav és mp3 fájlokat. 
       
  Anvil Studio
rögzítése és szerkesztése többsávos MIDI és digitális audio.
  Egyszerű Music Composer Free
Automatic zeneszerző.
       
  Hammerhead Rhythm Station             ingyenes és egyszerű szoftver, amely hasonlít a Roland TR-909.   Guitar Guru                                        megtanulni gitározni játszani a kedvenc dalait. Ismerje meg az akusztikus, elektromos vagy basszusgitár. Ismerje meg a basszus részeket Bass Guru Sessions. Több mint 2000 dal már elérhető.
       
  REAPER                                            létrehozni és szerkeszteni a saját dalok és a zene. A csoportos MIDI elem vagy számokat össze egyetlen szerkesztő   AIMP  fejlett multimédia lejátszó, amely magában foglalja egy audio konverter, elfog, és tag szerkesztő.
       
  Zulu DJ                                         szoftver DJ, egy komplett megoldást keverő zene amatőr és profi DJ-k.   OTS Lemezjátszók Ingyenes   program a keverési valós időben a zene szerelmeseinek.
       
  TrakAx   egy szoftver rögzítésére zene ingyen , program létrehozására professzionális zenei és videó keveredik egy egyszerű módon. Hozzon létre zenei mixek - vágott mintát, add hozzá a saját ének, keverjük össze, mint a DJ - Beat-egyezés és automatikus crossfading lehetővé teszi, hogy mix, mint egy profi.    Free Audio Editor iis szoftver rögzítésére zene ingyenes , c omplete szerkesztő program zenélni, felvétel, bakelitlemezek és kazetták a CD-t.
       
  Virtual DJ                                                Music Mixer egy ütemet órát. program az összes szükséges eszközöket: - MP3 adatbázis - Teljesen automatizált mix - Fények vezérlés - Vezérlő eszközök - Music Video & Karaoke   DarkWave Studio  egy szoftver rögzítésére zene ingyenes, v irtual hangstúdió, hogy saját zenét. ES Arpeggiator - a könnyen Playing bonyolult Arpeggios MIDI billentyűzet. ES ControlChange Mapper - Térkép Control Change események egyik Index a másikra. ES MIDI bemenet - Játssz Instruments egy zenei billentyűzet. ES MIDI kimenet - Sequence Külső MIDI szintetizátor. ES Mixer - 8 Track Stereo Mixer 2 Auxilary Tracks. ES DGenR8 - szintetizálni Drum Beats A Roland TR-909 aroma. ES BassHead - Top Notch virtuális analóg szubtraktív szintetizátor. ES SpatialVerb - Reális Reverb effektek a legsimább Sound. ES Stomp - szintetizálása, hogy a klasszikus techno Thumping Lábdob. ES Antialias - 32x digitális túlmintavételezés szűrő. ES QuadDelay - A Trippy Echo Effects.
       
  Pacemaker szerkesztő  egy szoftver zenélni ingyen c REATE zenei mixek és ossza meg őket a neten   Mixxx                                                      ingyenes, nyílt forráskódú DJ szoftver, hogy megadja neked mindent meg kell élőben keveri.
       
  ACID Xpress egy ingyenes, 10-track verziója ACID szoftver zenei felvétel, szerkesztés és keverés. Ez a könnyen használható, akkor is, ha soha nem próbáltam loop-alapú zene létrehozása előtt. Csak válassz valami hurkok, festeni őket a pályán, és lejátszhatja azokat. Minden hurkok úgy dönt, együtt dolgozni, mert ACID Xpress megfelel a tempója és a hangneme automatikusan. Ha készen áll, közzéteszi a dalt ACIDplanet.com.