Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a felvételi képernyőn ingyen

       
       
       
       
  CamStudio egy szoftver rögzítésére képernyőn ingyen, rekord minden képernyő és audio tevékenység a számítógépen, és hozzon létre az ipari szabvány AVI videó fájlokat és használja a beépített SWF Producer tudja kapcsolni ezeket AVI-ba sovány, azt jelenti, a sávszélesség-barát Streaming Flash Video ( SWF).   Debut Video Capture egy olyan szoftver rögzítésére képernyőn ingyen, rögzíti a videót a webkamera, rögzítő eszköz vagy elfog video a képernyőn, rekord lényegében semmit videofelvétel egy webkamera, a képernyőn, vagy a video beviteli eszközök, mint például a VHS felvevő perceken belül letöltés.
       
  Free képernyő Video egy szoftver rögzítésére képernyőn rögzítse a számítógép képernyőjén tevékenység video. A rekord a teljes képernyőt, vagy csak bizonyos területeken a képernyőn. A videó formátumok FLV és SWF nem igényel semmilyen egyéb kodekeket telepítést.   Photobie egy szoftver rögzítésére képernyőn képszerkesztő fejlett screen capture és képkeret szerkesztési funkciók.
       
      taksi egy szoftver rögzítésére képernyőn, video capture / screen capture eszköz rögzítésére 3D-s grafikai alkalmazások (például játékok). Ez elfog szinte minden Windows alkalmazást használó DirectX, OpenGL, vagy a GDI és hozzon létre egy AVI fájl telepített VFW codec, vagy még mindig kereteket PNG.
       
  Greenshot egy szoftver rögzítésére képernyőn ingyen, gyorsan hozzon létre screenshotok a kijelölt terület, ablak vagy fullscreen, akkor is elfog a teljes (görgetés) weboldalak az Internet Explorer.   Screenshot Captor egy szoftver rögzítésére képernyőn ingyen, eszköz, megragadta, manipulálni, magyarázó, és megosztására screenshotok.