Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a fénykép keverő ingyen

       
       
       
       
  Kép Inc egy szoftver fénykép keverő ingyen létrehozása image kompozíciók a rétegek és maszkok. Blend több fotó együtt hozzon létre érdekes textúra matricák, vagy add széle és a keret hatásokat a képeket.   Morpheus Photo Mixer egy szoftver fénykép keverő ingyen Szerkesztőprogramunk hogy összekeveri arcok és testrészek két fénykép. Helyezze az egyik ember a fejét rá valaki (vagy valami) más szerv vagy egyesítik a legviccesebb jellemzőit két ember, hogy egy hipotetikus harmadik személy.
       
  Shape Collage egy szoftver fénykép keverő ingyen kép létrehozása kollázst kevesebb mint egy perc alatt mindössze néhány kattintással. Fényképek automatikusan és intelligensen elhelyezett egy nagyon gyors szabadalmaztatott módszer. Használd képeket a számítógépre vagy a web, hogy a kollázsok. Legyen kollázst minden elképzelhető alakban vagy formában.   ScrapbookFlair egy szoftver fénykép keverés ingyen Ossza meg vendégkönyvébe családjával és barátaival. Legyen szép scrapbook oldalakat a digitális fényképek percben. Ingyenes belépés a mesés hátterek, díszítmények, és a sablonok.
       
  EM Free Photo Collage   egy szoftver fénykép keverő ingyenes szórakoztató és nagyon könnyen használható eszköz ahhoz, hogy látványos fotó kollázsok és digitális scrapbooks a fényképek. kiválaszthatja a kedvenc fotóját a háttér, gondoskodjon több fotó a papírra, majd alkalmazza műveletek, mint például: forgatás, átméretezés, hozzátéve, keret, változó helyzet és a változó overlay rend, és összevonással a képet maszk sablonokat. is választhat egy kollázs sablonok, drag-and-drop a fényképeket létre felejthetetlen ajándékot és emléktárgyat.   webGobbler egy szoftver fénykép keverő, amely lehetővé teszi, hogy fotó mozaik képek a saját számítógépén. A fotó mozaik kép áll össze apró képeket, amelyek fel vannak szerelve össze oly módon, hogy a távolból, úgy keverednek, hogy megteremtse a megjelenése egy új kép.
       
  Fusion lehetővé teszi az összefonódással több képet az ugyanazt a jelenetet egy.   Foto-Mosaik segít létrehozni mozaik-képek, amelyek tagjai a sok kis kép (cserép), a saját képeket.

 

       
  Photo Frames & Effects Free egy szoftver fotó hatások ingyen, digitális fénykép eszköz, amely lehetővé teszi hozzá keretek, határok és szűrés hatása a digitális fényképek.   Funny Photo Maker   egy szoftver fénykép keverő hatása segít Fényképek szerkesztése 150 + gyönyörű képkeret, arc szórakoztató és művészi hatásokat, export fotók képfájl és GIF animációt, és könnyen fordul a fényképeket művészi és érdekes remekmű! Rich fotókeret: óriásplakátok, rendezvények, celebraties, játékok, stb arc tréfa hatások: népszerű csillag, állatok, film jelenetek, stb Gyönyörű művészi 3D képszerkesztő hatások; Full egyéni beállításokat, Funny kifejezéseket.
       
  Fénykép! Szerkesztő egy szoftver fénykép keverő hatása, akkor távolítsa el vörös szem azonnal fokozza a szín a kép, vicces karikatúrák, add lenyűgöző fényhatások, egyenesítse, resample és a termés képeket. A denoise eszköz egyike a világ legjobb, hogy hatékonyan eltávolítja fényesség és a szín a zajt a digitális képek alapján tett gyenge fényviszonyok között. Azt is értékelni fogják a Smink eszköz, amely egy teljes sor retusálási szűrő, hogy a legjobb a portréfotózás.   PhotoScape Portable egy szoftver fotó hatások szórakoztató és egyszerű képszerkesztő szoftver, amely lehetővé teszi, hogy meghatározza és fokozza a fényképeket. speciális effektusok is.
       
  PhotoFiltre Portable egy szoftver fotó hatások teljes retusáló programot. tinta vagy mozaik hatást is rendelkezik   PhotoFiltre   egy szoftver fotó hatások teljes retusáló program képszerkesztő és optimalizáló, pointillism, puzzle hatás, több mint 100 szűrők.
       
  PhotoShine egy szoftver fotó hatások, amelyek segítségével alkalmazni vicces, szép és szemet gyönyörködtető hatások a kedvenc fotóit. ad egy egyszerű módja annak, hogy a fotó kollázs hozzáadásával a fénykép különböző gyönyörű sablonok   Pixlr-o-matic egy szép, Instagram hasonló alkalmazás segítségével, hogy a fényképeket valami különleges. Kapcsolja be a fényképeket a hűvös látszó vintage és a retro pattan! Ezzel a szórakoztató és egyszerű sötétkamra akkor lehet alkalmazni, a szűrők, a világítás és a határok olyan egyszerű, mint egy, kettő, három.
       
  FotoSketcher   Alakítsa át a digitális fényképeket egy vázlatot, egy festmény vagy rajz. Több mint 20 különböző stílusok állnak rendelkezésre ceruza vázlatok az akvarell és olajfestmények, tollal és tintával rajzok és karikatúrák.   Fénykép felvázolni   konvertálni a fotó kiváló vázlatot, és a festék a víz színe.
       
  Karikaturista    Ez a kompakt és egyszerűen kezelhető grafikus szoftver lehetővé teszi, hogy akár egy számítógép kezdő létrehozni vicces karikatúrákat vagy reális kép alkalmazása a kreatív csavarás hatása percek alatt.   Easy Photo Effects   egy szoftver fotó hatások valószínűleg a legtöbb könnyen használható képszerkesztő amit valaha is találhatsz. Csak egy kattintás a gombra, akkor lehet konvertálni a képeket a fekete-fehér alkotás, adni nekik egy vintage szépia meg, illetve alkalmazzák a hűvös film hatását.
       
  Face vezérlés egy szoftver fotó hatások plug-in egy precíziós eszköz arckifejezés szintézis készítésére karikatúrák a képeket, és az animációs portrék létrehozásához.   Face Simább egy szoftver fotó hatások speciális képszerkesztő szoftver. Néha az arc bőrét a képen nem látszik jól. Arc Simább kisimítja az arc bőrét egy egyszerű és gyors módja, és teszi a fotó szebb.