Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a filmkészítés ingyen

       
       
       
       
  VideoPad Video Editor  egy szoftver filmkészítés ingyen, szerkesztő kezdőknek. Drag and drop videoklipek egyszerű videoszerkesztő Alkalmaz hatások és átmenetek, állítsuk videó sebességét és így tovább. Videó szerkesztése bármilyen videokamera Capture videó DV videokamerát, VHS, webkamera, vagy import a legtöbb olyan videofájl formátumot, beleértve az AVI, WMV, 3GP, WMV és DivX-et. Tele átmeneteket és vizuális Több mint 50 vizuális és átmeneti hatások, hogy adjunk egy professzionális megjelenést a filmeket. Létrehozása Videók DVD, HD, YouTube és több írása a film projekt DVD lejátszása a TV, vagy egy önálló videofájl élvezheti a webes és a hordozható eszközök.   A Windows Live Movie Maker  létrehozása Média bemutatások a könnyebbik utat. A Windows Live Movie Maker, akkor gyorsan be a képeket és a videókat a nagy filmek. Speciális effektusok, átmenetek, hangok és leírás segít közvetíteni az üzenetet.
       
  Pinnacle VideoSpin  egy szoftver filmkészítés ingyen, keverés videók, fényképek és zenék, könnyen használható.   VirtualDub  egy szoftver a film, hogy egy kiváló program a videó szerkesztés. Támogatja az MPEG-2, AC3, Ogg Vorbis és VBR MP3 az eredeti VirtualDub.
       
  Avidemux   egy szoftver filmkészítés egyszerű vágás, szűrés és a kódolás.   Video Edit mester egy szoftver a film készítése bármilyen formátumú AVI (DivX, xvid.itd és MPEG videókat anélkül minőséget.
       
  SuperDVD Video Editor   egy szoftver filmkészítés, c omplete szerkesztő az alapvető vágott a végső szerkesztés. Capture film Forma Webkamera, DV kamera, TV kártyát Divx vagy avi formátumban a repülni. Sajtó AVI vagy DivX vagy más formátumú fájlt a keretek ellenőrző példány bármely részét a film, és mentse el. Divide / Merge audio vagy Védikus-patak új változtatás a lejátszási sebességet, és adjunk hozzá videó hatása. Teljes hozzáférés az audio-és a Védikus patakok. Egyszerű DVD menük. Direct Burn bármilyen formátumban filmek VCD DVD.   VideoLAN Movie Creator  egy szoftver, a film, hogy ingyen. A videó szerkesztő az alkotók a VLC Media Player. VideoLAN Movie Creator egy nem lineáris szerkesztő szoftver video létrehozása alapján libVLC és fut a Windows, Linux és Mac OS X-et!
       
  Sony Vegas Video-Pro                       professzionális videó és audió editor. Szerkesztés SD vagy HD videót drag-and-drop funkcionalitás, az egér és a billentyűzet vágás, és a feszültségingadozás szerkesztés. Jellemzők ProType feliratozás technológia, többkamerás szerkesztési eszköz, 32-bites lebegőpontos videó feldolgozás, az egyéni munkafelület elrendezés, színkódolt harapós, HDV / AVCHD / RED / SDI / XDCAM támogatás, A / V szinkron detektálás és javítás, és automatikus keret kvantálás.   Az Adobe Premiere Elements Tedd házi videók néz ki, mint profi filmeket.