Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a fotó hatások ingyen

       
       
       
       
  Photo Frames & Effects Free egy szoftver fotó hatások ingyen, digitális fénykép eszköz, amely lehetővé teszi hozzá keretek, határok és szűrés hatása a digitális fényképek.   Funny Photo Maker   egy szoftver fotó hatások segítségével szerkesztheti fényképeit 150 + gyönyörű képkeret, arc szórakoztató és művészi hatásokat, export fotók képfájl és GIF animációt, és könnyen fordul a fényképeket művészi és érdekes remekmű! Rich fotókeret: óriásplakátok, rendezvények, celebraties, játékok, stb arc tréfa hatások: népszerű csillag, állatok, film jelenetek, stb Gyönyörű művészi 3D képszerkesztő hatások; Full egyéni beállításokat, Funny kifejezéseket.
       
  Fénykép! Szerkesztő egy szoftver fotó hatások, akkor távolítsa el vörös szem azonnal fokozza a szín a kép, vicces karikatúrák, add lenyűgöző fényhatások, egyenesítse, resample és a termés képeket. A denoise eszköz egyike a világ legjobb, hogy hatékonyan eltávolítja fényesség és a szín a zajt a digitális képek alapján tett gyenge fényviszonyok között. Azt is értékelni fogják a Smink eszköz, amely egy teljes sor retusálási szűrő, hogy a legjobb a portréfotózás.   PhotoScape Portable egy szoftver fotó hatások szórakoztató és egyszerű képszerkesztő szoftver, amely lehetővé teszi, hogy meghatározza és fokozza a fényképeket. speciális effektusok is.
       
  PhotoFiltre Portable egy szoftver fotó hatások teljes retusáló programot. tinta vagy mozaik hatást is rendelkezik   PhotoFiltre   egy szoftver fotó hatások teljes retusáló program képszerkesztő és optimalizáló, pointillism, puzzle hatás, több mint 100 szűrők.
       
  PhotoShine egy szoftver fotó hatások, amelyek segítségével alkalmazni vicces, szép és szemet gyönyörködtető hatások a kedvenc fotóit. ad egy egyszerű módja annak, hogy a fotó kollázs hozzáadásával a fénykép különböző gyönyörű sablonok   Pixlr-o-matic egy szép, Instagram hasonló alkalmazás segítségével, hogy a fényképeket valami különleges. Kapcsolja be a fényképeket a hűvös látszó vintage és a retro pattan! Ezzel a szórakoztató és egyszerű sötétkamra akkor lehet alkalmazni, a szűrők, a világítás és a határok olyan egyszerű, mint egy, kettő, három.
       
  FotoSketcher   Alakítsa át a digitális fényképeket egy vázlatot, egy festmény vagy rajz. Több mint 20 különböző stílusok állnak rendelkezésre ceruza vázlatok az akvarell és olajfestmények, tollal és tintával rajzok és karikatúrák.   Fénykép vázlaton   A szerszám-hoz megtérít a fotó kiváló vázlatot, és a festék a víz színe.
       
  Karikaturista    Ez a kompakt és egyszerűen kezelhető grafikus szoftver lehetővé teszi, hogy akár egy számítógép kezdő létrehozni vicces karikatúrákat vagy reális kép alkalmazása a kreatív csavarás hatása percek alatt.   Easy Photo Effects   egy szoftver fotó hatások valószínűleg a legtöbb könnyen használható képszerkesztő amit valaha is találhatsz. Csak egy kattintás a gombra, akkor lehet konvertálni a képeket a fekete-fehér alkotás, adni nekik egy vintage szépia meg, illetve alkalmazzák a hűvös film hatását.
       
  Face vezérlés egy szoftver fotó hatások plug-in egy precíziós eszköz arckifejezés szintézis készítésére karikatúrák a képeket, és az animációs portrék létrehozásához.   Face Simább egy szoftver fotó hatások speciális képszerkesztő szoftver. Néha az arc bőrét a képen nem látszik jól. Arc Simább kisimítja az arc bőrét egy egyszerű és gyors módja, és teszi a fotó szebb.