Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a fotó kollázs ingyen

       
       
       
       
  Shape Collage egy szoftver a fotó kollázs ingyenes kép létrehozása kollázst kevesebb mint egy perc alatt mindössze néhány kattintással. Fényképek automatikusan és intelligensen elhelyezett egy nagyon gyors szabadalmaztatott módszer. Használd képeket a számítógépre vagy a web, hogy a kollázsok. Legyen kollázst minden elképzelhető alakban vagy formában.   ScrapbookFlair egy szoftver a fotó kollázs ingyen Ossza meg vendégkönyvébe családjával és barátaival. Legyen szép scrapbook oldalakat a digitális fényképek percben. Ingyenes belépés a mesés hátterek, díszítmények, és a sablonok.
       
  EM Free Photo Collage   egy szoftver a fotó kollázs ingyenes szórakoztató és nagyon könnyen használható eszköz ahhoz, hogy látványos fotó kollázsok és digitális scrapbooks a fényképek. kiválaszthatja a kedvenc fotóját a háttér, gondoskodjon több fotó a papírra, majd alkalmazza műveletek, mint például: forgatás, átméretezés, hozzátéve, keret, változó helyzet és a változó overlay rend, és összevonással a képet maszk sablonokat. is választhat egy kollázs sablonok, drag-and-drop a fényképeket létre felejthetetlen ajándékot és emléktárgyat.   webGobbler egy szoftver fotó kollázs, amely lehetővé teszi, hogy fotó mozaik képek a saját számítógépén. A fotó mozaik kép áll össze apró képeket, amelyek fel vannak szerelve össze oly módon, hogy a távolból, úgy keverednek, hogy megteremtse a megjelenése egy új kép.
       
  Kép Inc Kép készítése kompozíciók a rétegek és maszkok. Blend több fotó együtt hozzon létre érdekes textúra matricák, vagy add széle és a keret hatásokat a képeket.   Foto-Mosaik segít létrehozni mozaik-képek, amelyek tagjai a sok kis kép (cserép), a saját képeket.

 

       
  Fusion lehetővé teszi az összefonódással több képet az ugyanazt a jelenetet egy.   Morpheus Fénykép Mixer a kompozit szoftver, amely összekeveri arcok és testrészek két fénykép.