Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a fotóalbumok ingyen

       
       
       
       
  Picasa   egy szoftver fotóalbumok ingyen kezelheti, szerkesztheti, és mutassa meg a képeket még kényelmesebb módon, mind offline és online - köszönhetően a Picasa Web Album szinkronizálás eszköz.   Hofmann Digitális album   egy szoftver fotóalbumok ingyen teremt digitális fotóalbumok és a rend nyomtatott példányban az interneten
       
  JAlbum   egy szoftver fotóalbumok ingyen generátor index oldalak és diavetítések.   Photo Album Creator    egy szoftver fotóalbumok ingyen FG Photo Album Creator segítségével könnyedén, hogy fotóalbumokat. A fotóalbum menti futtatható fájl (. Exe), így nem kell semmilyen nézők futtatni. Egyszerű kattintással felvehet fényképeket, Megjegyzés hozzáadásához be a képeket, add album üdvözlő és a befejező szöveget, adjunk hozzá zenefájl amelyet játszott, amikor elkezdi az album.
       
  DigiBookShelf   egy szoftver fotóalbum, amely segít létrehozni egy digitális fotóalbum segítségével a digitális fotókat, képeket és videókat! - Akkor küldje el digitális fotóalbum könnyen barátainak e-mailben! - Lehetséges, hogy ossza meg digitális fotóalbumok a barátaiddal a világ minden tájáról!   FxFoto   egy szoftver fotóalbum, egy eszköz, hogy megszervezze, archívum, szerkesztés, fokozza, és az elrendezés kollázsok és diavetítések a fényképeket.
       
  AAA Web Album   egy szoftver fotóalbumok ingyen, most már akkor létrehozhat nagyszerű fotóalbumokat a digitális fényképek és töltse fel őket a saját weboldalán SWGSoft a freeware web fényképalbum - hatékony és egyszerű eszköz arra, hogy a saját stílusos web albums!   Arclab Thumb Studio Thumb Studio egy könnyen használható képgaléria, miniatűr, diavetítés és webes fotóalbum készítő mindenkinek. Az is egy kép átalakító, amely lehetővé teszi, hogy 3 különböző képméretek egyszerre, hogy azokat egy másik formában.
       
  PhotoMeister   egy szoftver fotóalbumok szabad kezelni, közzétételére és szerkessze fényképeit a digitális fényképezőgép, diavetítések, e-mail, fotóalbumok. Importálja a képeket a legtöbb digitális fényképezőgép közvetlenül a számítógépre Sort, intézkedik, a szűrő és a termés a képeket, és akár el is távolíthatja a vörös szemek. Alakítsa át a képeket a weboldalak, e-mailek vagy képernyővédők. Hozzon létre fotóalbumok nyomtatásához vagy exportálja PDF-fájlokat. Készítse VCD a DVD-lejátszó, hogy mutassa a képeket a TV-n.   Asztal Szerző DeskTop szerző egy ebook elektronikus könyvkiadás szoftver, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan, egyszerűen és szakszerűen létrehozni és / vagy eladni lapozás elektronikus kiadványok, mint például könyveket, eCatalogs, Leggyakoribb, ePresentations, fotóalbumok és még sok más. Hozzon létre DNL könyveket a Windows, Mac és Android. bemutatók, hírlevelek, fotóalbumok és marketing, e-könyvek, digitális fotóalbumok.