Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a grafikai tervezés ingyen

       
       
       
       
  Photoscape  egy szoftver a grafikai tervezés  egyszerű képszerkesztő program, amely lehetővé teszi, hogy meghatározza és fokozza a fényképeket. Download képszerkesztő szabad program.   Paint.NET                                        program szerkesztő és feldolgozó képek. Download képszerkesztő szabad program.
       
  Szabad Grafikai szoftver olyan szoftver, a grafikai tervezés és a Photo Editor. Paint & Döntetlen online létrehozása Oldal elrendezése, logók, illusztrációk és promóciós termékek a web legjobb grafikai alkalmazás   DrawPlus egy szoftver a grafikai tervezés ingyen rajz-és grafikai szoftver!  pontos vektoros rajzolóprogram. Reális ecset, toll és ceruza eszközöket Szöveg utat - nagy kreatív tervek. Blend mód a fejlett művészi hatások. Kompatibilis grafikus tabletta. Nagy tervezés webes grafikák és kreatív nyomtatási projekteket.
       
  GIMP   egy szoftver a grafikai tervezés , akinek szüksége van a Photoshop, ha már ezt?! Ez az ingyenes alkalmazás lehetővé teszi, hogy retusálás, szerző és szerkesztheti képeit köszönhetően széles eszköztárat. Download képszerkesztő szabad program.   Photoscape   egy szoftver a grafikai tervezés egyszerű képszerkesztő program, amely lehetővé teszi, hogy meghatározza és fokozza a fényképeket.
       
  Fénykép! Szerkesztő Szerkesztés és optimalizálja fényképeket a könnyebbik utat   Ashampoo ® Magical Snap egy szoftver a grafikai tervezés, mouseTools kapcsolja az egérmutatót egy miniatűr grafikus szerkesztő program.
       
  RealWorld Paint.COM                          web-grafikus-mester eszköz a választás. Ingyenes képszerkesztő meglepően nagy teljesítményű funkciók   XnView
XnView egy olyan program, hogy megtekinthesse, szerkeszteni és konvertálni a képeket. Könnyen használható.
       
  IrfanView                                                         Gyors néző és átalakító képek   PaintStar                                       sokoldalú program feldolgozásához fényképek és képek. letöltés képszerkesztő szabad program.
       
  Kép Forge egy szoftver grafikai Free fényképek szerkesztő szoftver, ábrázolás, animáció és így tovább. Download képszerkesztő szabad program.   HP Photosmart Essential                      ingyenes képszerkesztő szoftver, a nyomtatás és a fényképek megosztását.
       
  Photobie
Program szerkeszteni fejlett csapda képernyőt, és módosítsa a képkeret. Scrapbooking Design Template képszerkesztő Painting Capture Pillanatkép GIF animáció Photoshop filter Photobie Brush flash Jukebox
  PhotoRazor                                        Legyen kicsi magas minőségű másolatot a képeket, hogy küldjön e-mailt a barátok és a család
       
  Ai Picture Explorer   egy szoftver a grafikai tervezés grafikai fotó program megtekintésére, szerkesztésére, javítására és megszervezi fényképek és multimédia lejátszás .   Extra Photo to Video Converter           létrehozása izgalmas diavetítést háttérzenével és átmeneti hatásokat.
       
  Picture Shark                                Program a vízjel és a szerzői jogi kép galériák és logók.   Reallusion FaceFilter Xpress               javítására és kiigazítására arc képeket.
       
  FotoSketcher                                    Kapcsolja be a digitális fényképeket vázlatok és rajzok   Picasa                                               automatikusan megkeresi, és rendezi a fotók
       
  Google SketchUp  3D-s modellező program, amely lehetővé teszi, hogy tanulmányozza a 3D-s világban. Redecorate a nappaliban. Találni egy új bútordarab. Model a várost a Google Earth. A Google SketchUp ingyenesen letölthető.   CadStd Lite CAD program rajz professzionális minőség, a műszaki rajzok, tervrajzok a házak, a rendszer általános használatra, könnyen megtanulható. 3D CAD tervezés szoftver ingyenesen letölthető.
       
  Envisioneer Express   3D otthon belsőépítészeti szoftver.    3DCrafter ™ egy valós idejű 3D-s modellező és animációs eszköz, amely magában foglal egy intuitív drag-and-drop megközelítés 3D modellezés.