Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a hangfelvétel ingyen

       
       
       
       
  LMMS                                                   egy szoftver hangfelvétel ingyenes program a zeneszerzés és megteremti a zenét a számítógépen. Music keverő szoftver ingyenesen letölthető programot.   Audacity                                                       egy ingyenes szoftver hangfelvétel és szerkesztés zene, digitális audio formátumok: WAV, AIFF és MP3.
       
  WavePad                                              egy szoftver hangfelvétel ingyen m Ake és szerkesztheti a hang, a zene és más hangfelvételek. Amennyiben  szerkesztése audio  fájlokat lehet kivágás, másolás és beillesztés részei felvételek akkor  add hatásokat  , mint a visszhang, erősítés és a zaj csökkentése. WavePad működik, mint egy wav vagy mp3 szerkesztő  , de ez is támogatja a számos más formátumot, például vox, gsm, WMA, Real Audio, au, aif, flac, ogg és így tovább.   Power Sound szerkesztő egy szoftver hangfelvétel szabad szerkeszteni, és keverjük össze a hangokat. Használhatja Power Sound Editor Free a nyilvántartás a saját zene-, hang-, vagy más audio fájlokat, szerkeszteni, keverjük össze, hogy az egyéb audio-vagy zenei részek, add hatásokat, mint reverb, Chorus, valamint Echo, és égesse el a CD-n, posta azt a World Wide Web, vagy e-mailben.
       
  MAGIX Music Maker                                     egy szoftver hangfelvétel ingyen kiváló, de összetett eszköz-zenélni.   Wavosaur                                      Wavosaur egy ingyenes program, a zenei szerkesztő, és hogy a zene, wav szerkesztő, a feldolgozás és a felvétel, wav és mp3 fájlokat.
       
  Anvil Studio
egy szoftver hangfelvétel ingyen f rom felvétel MIDI összetétele és a szerkesztés, keverés és mastering, ez a felvétel szoftver minden eszközt meg kell, hogy a munkát elvégezni.
  Egyszerű Music Composer Free
Automatic zeneszerző.
       
  Hammerhead ritmus állomás             szabad és könnyű szoftver, amely hasonló a Roland TR-909   Guitar Guru                                        megtanulni gitározni játszani a kedvenc dalait. Ismerje meg az akusztikus, elektromos vagy basszusgitár. Ismerje meg a basszus részeket Bass Guru Sessions. Több mint 2000 dal már elérhető.
       
  REAPER                                            létrehozni és szerkeszteni a saját dalok és a zene. A csoportos MIDI elem vagy számokat össze egyetlen szerkesztő   AIMP  fejlett multimédia lejátszó, amely magában foglalja egy audio konverter, elfog, és tag szerkesztő.
       
  Zulu DJ                                         szoftver DJ, egy komplett megoldást keverő zene amatőr és profi DJ-k.   OTS Lemezjátszók Ingyenes program a keverési valós időben a zene szerelmeseinek.
       
  TrakAx                                                  egy szoftver hangfelvétel ingyenes program létrehozására professzionális zenei és videó keverékek egy egyszerű módon. Hozzon létre zenei mixek - vágott mintát, add hozzá a saját ének, keverjük össze, mint a DJ - Beat-egyezés és automatikus crossfading lehetővé teszi, hogy mix, mint egy profi.   Free Audio Editor                                    egy szoftver hangfelvétel ingyen c omplete szerkesztő program zenélni, felvétel, bakelitlemezek és kazetták a CD-t.
       
  Virtual DJ                                                Music Mixer egy ütemet órát. program az összes szükséges eszközöket: - MP3 adatbázis - Teljesen automatizált mix - Fények vezérlés - Vezérlő eszközök - Music Video & Karaoke.   DarkWave Studio                                virtuális hangstúdió, hogy saját zenét. ES Arpeggiator - a könnyen Playing bonyolult Arpeggios MIDI billentyűzet. ES ControlChange Mapper - Térkép Control Change események egyik Index a másikra. ES MIDI bemenet - Játssz Instruments egy zenei billentyűzet. ES MIDI kimenet - Sequence Külső MIDI szintetizátor. ES Mixer - 8 Track Stereo Mixer 2 Auxilary Tracks. ES DGenR8 - szintetizálni Drum Beats A Roland TR-909 aroma. ES BassHead - Top Notch virtuális analóg szubtraktív szintetizátor. ES SpatialVerb - Reális Reverb effektek a legsimább Sound. ES Stomp - szintetizálása, hogy a klasszikus techno Thumping Lábdob. ES Antialias - 32x digitális túlmintavételezés szűrő. ES QuadDelay - A Trippy Echo Effects.
       
  Pacemaker szerkesztő létrehozása zenei mixek és ossza meg őket a neten   Mixxx                                                      ingyenes, nyílt forráskódú DJ szoftver, hogy megadja neked mindent meg kell élőben keveri.
       
       
  Cool Record Edit Pro  egy szoftver hangfelvétel ingyen m Ake kiváló minőségű hangfelvételeket bármilyen külső forrásból. Cool Record Edit Pro képes rögzíteni a hangot áthaladó minden vonalon a hangkártya. Például, rögzíthet hangot játszik le egy külső program (beleértve a lejátszó az internetes adások és az internet-telefon beszélgetések), a hang egy mikrofon, egy külső LP, kazetta, CD / DVD-lejátszó, AM / FM / Műholdas rádió stb   Audio Recorder ingyen egy hangfelvétel szoftver, amely képes megragadni minden hang, mint a hangok játszanak a média lejátszó, internet rádió, kazetta és így tovább. A felvételek menti MP3/WMA/WAV/OGG formátumban is igaz, hogy a zenelejátszó élvezheti őket, amikor csak tetszik. Az ingyenes is támogatja, időzített felvétel, és soha nem marad le a kedvenc internetes rádióműsor.
       
      MP3myMP3 egy szoftver hangfelvétel ingyen r ecord semmilyen hangot a számítógép miatt, beleértve az internet patakok. Felvétel bármely DirectSound kompatibilis hangkártya felvételek kerülnek mentésre. WAV és. MP3 formátumban valós időben.