Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a játék DVD ingyen

       
       
       
       
  VLC Media Player egy szoftver játszik DVD felszabadítani a legjobb multi-formátumú media player videolejátszó for Windows, amely támogatja a számos különböző formátumot, beleértve az AVI, ASF, WMV, AVS, FLV, MKV, és még sok más.   KMPlayer egy szoftver a játék DVD ingyen kiváló ingyenes multi-formátumú media player - KMP + biztosít funkciókat a felhasználók számára, hogy képes legyen könnyen rendszerezhetjük és megtekintheti a videó, zene, DVD stb tárolt saját PC-n.
       
  BS.Player Free   egy szoftver a játék DVD ingyen, a legjobb multimédia lejátszó (DivX, HD és AVC videó, film, hang, DVD, YouTube) a világon.   GOM Player egy szoftver a játék DVD ingyenes médialejátszó beépített kodekek XviD, DivX, FLV1, OGG, MP4, H263.
       
  UMPlayer egy szoftver a játék DVD ingyenes médialejátszó, amely kitölti az Ön igényeinek. A több tucat fejlett funkciók és a beépített codec kezeli a média formátum, és audio CD-k, DVD-k, (S) VCD, TV / Rádió kártyák   MPC-HC rendkívül könnyű media player for Windows. A lejátszó támogatja az összes elterjedt videó és audió formátumok áll a lejátszáshoz.
       
  FreeSmith Video Player egy szoftver a játék DVD ingyen játék videók, zenék, online videók, és még a védett DVD-filmek. Széles skáláját támogatja videó formátumok: 3G2, 3GP, 0223, AMV, ASF, AVI, AVS, DAT, DivX, DV, DVR, DVR-MS, F4V, FLV, IVR, M1V, M2TS, M2V, M4V, MKV, MOV, MP4, MPE, MPEG, MPG, MPV, MTS, OGM, QT, RM, RMVB, SMV, SWF, TOD, TP, TS, VOB, VRO, WMV, WTV stb Music, Video, DVD-és Blu-ray .