Ingyenes szoftver

     
 

     Szoftver a jelszó ingyen

       
       
       
       
  Jelszó kinyilatkoztatása egy szoftver jelszót ingyen felfedezni a jelszavakat egy segédprogram, amely megmutatja, a legtöbb jelszavak beírt jelszó mezőben (azok, amelyek elrejtik a jelszót, és show-csillag helyett).   Magical Jelly Bean Keyfinder egy szoftver a jelszó, hogy beolvassa a Product Key (CD kulcs) Windows telepítéséhez használt a registry-ből. Ez is egy közösségi frissíteni a fájlt, hogy letölti a termékkulcs számos más alkalmazás. Egy másik jellemzője az a képesség, hogy letölteni a termék a gombok nem indítható Windows-telepítés.
       
  Asterisk Key   egy szoftver jelszót kijelző jelszavak alá rejtett csillag a Microsoft Word, Excel, Windows, az Outlook Express és még egy eszköz. Feltárja a rejtett jelszavakat a párbeszédpanelek és weboldalak Élvonalbeli visszaszerzés motor - jelszavak azonnal vissza. Teljes mértékben támogatja a többnyelvű jelszavakat.   FacebookPasswordDecryptor az ingyenes egy szoftver a jelszót azonnal visszaszerezze Facebook jelszavak tárolása népszerű Web böngésző és a Messengers.
       
  ProduKey egy szoftver Password Recover sorozatszámát az operációs rendszer.   LicenseCrawler   egy szoftver jelszó találat sorszámát a telepített szoftver. Ez nem tartalmazza a Windows termékkulcs hanem más sorozatszámot alkalmazások, mint a Nero, az Office, a VMware és elég sok minden más alkalmazás.
       
  Zip Password Finder Vissza zip archívum jelszavakat.   Free PDF Unlocker  egy olyan szoftver, jelszó , amely eltávolítja a jelszót, és korlátozásokat minden PDF-fájlt, hogy el tudja olvasni. Két típusú jelszavak, hogy lehet használni a PDF fájlban. 1.. A jelszó, amely korlátozza bizonyos funkcióit. Mint a nyomtatás, másolás és beillesztés. Ez a leggyakoribb típus. {Tulajdonos} 2.. A jelszó megnyitni a fájlt olvasásra. {User}