Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a képszerkesztő ingyen

       
       
       
       
  Photoscape  egy szoftver képszerkesztő ingyen  egyszerű képszerkesztő program, amely lehetővé teszi, hogy meghatározza és fokozza a fényképeket.   Paint.NET                                                 egy szoftver képszerkesztő g és feldolgozása képek.
       
  GIMP   egy szoftver képszerkesztő , akinek szüksége van a Photoshop, ha már ezt?! Ez az ingyenes alkalmazás lehetővé teszi, hogy retusálás, szerző és szerkesztheti képeit köszönhetően széles eszköztárat.   Photoscape   egy szoftver képszerkesztő egyszerű képszerkesztő program, amely lehetővé teszi, hogy meghatározza és fokozza a fényképeket.
       
  Fénykép! Szerkesztő egy szoftver képszerkesztő szerkesztés és optimalizálja fényképeket a könnyebbik utat.   Ashampoo ® Magical Snap egy szoftver képszerkesztő, viszont az egérmutatót egy miniatűr grafikus szerkesztő program.
       
  RealWorld Paint.COM                          web-grafikus-mester eszköz a választás. Ingyenes képszerkesztő meglepően nagy teljesítményű funkciók   XnView
egy szoftver képszerkesztő megtekinteni, szerkeszteni és konvertálni a képeket. Könnyen használható.
       
  IrfanView                                                         Gyors néző és átalakító képek   PaintStar                                                egy szoftver képszerkesztő sokoldalú program feldolgozásához fényképek és képek.
       
  Kép Forge egy szoftver képszerkesztő Free fényképek szerkesztő szoftver, ábrázolás, animáció és így tovább.   HP Photosmart Essential   egy szoftver képszerkesztő , a nyomtatás és a fényképek megosztását.
       
  Photobie
egy szoftver képszerkesztő fejlett csapda képernyőt, és módosítsa a képkeret. Scrapbooking Design Template képszerkesztő Painting Capture Pillanatkép GIF animáció Photoshop filter Photobie Brush flash Jukebox
  PhotoRazor                                        Legyen kicsi magas minőségű másolatot a képeket, hogy küldjön e-mailt a barátok és a család
       
  Ai Picture Explorer   egy szoftver képszerkesztő grafikai fénykép program megtekintésére, szerkesztésére, javítására és megszervezi fényképek és multimédia lejátszás .   Extra Photo to Video Converter           létrehozása izgalmas diavetítést háttérzenével és átmeneti hatásokat.
       
  Picture Shark                                Program a vízjel és a szerzői jogi kép galériák és logók.   Reallusion FaceFilter Xpress               javítására és kiigazítására arc képeket.
       
  FotoSketcher                                    Kapcsolja be a digitális fényképeket vázlatok és rajzok   Picasa                                               automatikusan megkeresi, és rendezi a fotók
       
  Szabad Grafikai szoftver olyan szoftver, képszerkesztő és a Photo Editor. Paint & Döntetlen online létrehozása Oldal elrendezése, logók, illusztrációk és promóciós termékek a web legjobb grafikai alkalmazás   PhotoPlus Starter Edition a csodálatos ingyenes digitális képszerkesztő szoftvert Serif. Töltse le most, és kezdd el átírni, és fokozza a képeket azonnal.