Ingyenes szoftver

     
 

     Szoftver a malware ingyen

       
       
       
       
  avast! egy szoftver malware ingyen b zárak vírusok és kémprogramok, lehetővé teszi a segítségnyújtás egy stréber barátja, rögzíti vásárlás és banki, segítségével böngészhet az interneten, gyakorlatilag fut kockázatos programok gyakorlatilag, blokkok hacker támadások, rögzíti a személyes adatok Biztosítja a személyazonosságát, megállók bosszantó SPAM, blokkok adathalászat.   Avira AntiVir Personal egy szoftver malware, ingyen kiküszöböli a sok malware, beleértve a férgek, rootkitek és költséges tájszólás.
       
  AVG Anti-Virus Free Edition egy szoftver malware ingyen d etects és megáll a vírusok, fenyegetések és rosszindulatú programok.   Malwarebytes Anti-Malware  egy szoftver malware ingyen aktívan véd minden formája Malware.
       
  Spybot Search & Destroy egy szoftver malware ingyenes. Látod az új eszköztárak a böngésző, hogy nem szándékosan telepítette? Vajon a böngésző összeomlását megmagyarázhatatlanul? Már a honlap már "eltérített" (vagy megváltozott a felhasználó tudta nélkül)?   Ad-Aware Free Internet Security egy szoftver malware ingyen elleni védelem malware és számítógépes fenyegetések ellen.
       
  Norman Malware Cleaner egy szoftver malware szabad átkutat, és tisztítsa meg a számítógépet a vírusok, trójaiak és egyéb malware.

Melyek a leggyakoribb tünetek a fertőzött számítógép?

Fagyasztás vagy hirtelen újraindul - A számítógép nem várt módon viselkedik a normál használat során. Szokatlan frissítések az Ön által a Facebook vagy a Twitter - Főleg miután kattintott egy linkre, hogy úgy tűnt, hogy nem működik, vagy telepíteni egy új alkalmazás. E-mailt nem küld - A barátaid mondani, hogy már kapott e-maileket, hogy nem küld

  Comodo BOClean Anti-Malware egy szoftver malware ingyen eltávolítja a kémprogramokat, Keyloggers, rootkitek. Adware, eltérítő. ingyenes eltávolítja a rossz bejegyzéseket. Monitorok gyanús tevékenységet. Nem újraindítás után malware megszüntetése.