Ingyenes szoftver

     
 

     Szoftver a merevlemez javítás ingyenes

       
       
       
       
  EASEUS Data Recovery Wizard Free Edition egy ingyenes és a legjobb merevlemez adat visszaszerzés szoftver, hogy helyreállítsa adatvesztés problémák, beleértve az adatok elvesznek szoftver ütközés, formázott vagy sérült merevlemez, vírus támadás, elveszett partíciókat és más, ismeretlen okból a Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / 2008/7. Helyreállítja adatokat formázott partíciókat eredeti fájl nevét és tárolás utak. Továbbá, a szabad adat visszaszerzés szoftver jól működik dinamikus lemez, RAID és ext2/ext3 fájlrendszer. És ez lehet visszaállítani 1GB adat ingyenes.   TestDisk egy szoftver merevlemez javítás ingyenes visszaszerezze elveszített partíciókat, és / vagy nem indítás lemezek indítható újra.
       
  Hard Drive ScanDisk Pro egy szoftver merevlemez javítás ingyenes megtalálja és kijavítja a hibákat a merevlemezen, beleértve a klaszter, a fizikai és a fájl helyét hibák    
       
  CCleaner egy szoftver merevlemez javítás ingyenes tisztítására a Windows PC. Ez védi a magánélet az interneten, és teszi a számítógép gyorsabb és biztonságosabb. Registry Cleaner eltávolítja a nem használt és a régi bejegyzéseket.   Advanced SystemCare egy szoftver merevlemez javítás ingyenes védelme, javítás, tiszta, és optimalizálja a számítógép. Ez Tunes Windows elengedi a beépített teljesítménye a rendszer. Drámaian javítja a rendszer és az Internet teljesítményét akár 400. Egy kattintással, hogy átvizsgálja és kijavítja ten PC problémákat, és védi a számítógépet a rejtett biztonsági fenyegetésekkel szemben.
       
  Recuva egy szoftver a számítógép javítás ingyen helyreállítja törölt fájlokat a Windows számítógép, Recycle Bin, digitális fényképezőgép kártya, vagy MP3 lejátszó.   Unlocker Unlock fájlok a Windows nem engedi törölni.
       
  Vakító fény Hasznosságok  egy szoftver merevlemez javítás ingyenes fix, gyorsítsák fel, fenntartása és a számítógép védelmét.   PC Wizard   egy szoftver merevlemez javítás ingyenes rendszer információs program kimutatására hardver, hanem néhány több elemzést.
       
  Revo Uninstaller   segít eltávolítani a szoftver, és távolítsa el a nem kívánt programokat telepített a számítógépre egyszerűen! Még ha problémái eltávolítani, és nem lehet eltávolítani őket a "Windows Programok hozzáadása és eltávolítása" vezérlőpult kisalkalmazás.   RegSeeke   egy szoftver a számítógép-javítás ingyenes kezelni, és tisztítsák meg a Windows rendszerleíró adatbázisában.
       
  HDD Low Level Format Tool   Meg lehet törölni, és alacsony szintű formátum a SATA, IDE, SAS, SCSI vagy SSD merevlemez.    
       
  Defraggler   Töredezettségmentesítés sikkaszt a teljes merevlemezt, vagy egyes fájlokat   HDClone létrehozása azonos 01:01 másolatokat merevlemezek és más média. A másolatok kisebb meghajtók rá nagyobbak a vándorló vagy biztonsági másolatot a teljes létesítmények, valamint az adatok megmentésére.