Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a műszaki rajz ingyen

       
       
       
       
  Engineering Power Tools PLUS EDITION egy hasznos és hatékony irodai szoftvercsomag professzionális mérnökök. Több mint 70 program és az adattáblák integrálva egy csomagban. A programok megoldani a sokféle közös műszaki problémák gyorsan és egyszerűen. Math, épületgépészeti, mechanikai, elektromos, anyagok, és a strukturális. Hálózatba.   Intelligens Draw  egy szoftver mérnöki rajz ingyen, nem számít, milyen műszaki rajza szeretne létrehozni, SmartDraw tartalmaz mindent, amire szüksége van. Kezdjünk egy üres sablont, majd töltse be a megfelelő szimbólumkönyvtár. Van egy minden típusú elektromos és gépészeti rajz-több mint 200 könyvtár minden.
       
  Elektromos Control Techniques Simulator (EKTS) egy szoftver mérnöki rajz ingyen, elektromos rajz egy szimulátor tervezése elektromechanikus rendszerek. Ez lehetővé teszi a tervezés különböző elektromechanikus rendszerek relék, időrelék, gombok, motorok, kapcsolók és néhány alapvető mechanikai rendszerek.   AViCAD egy szoftver mérnöki rajz ingyen jön a csomagban a díjnyertes Mech-Q Engineering Apartman áll HVAC Vezetékek, mechanikus, csővezeték és a strukturális eszközök szabad.
       
  TinyCAD egy nyílt forráskódú rajzszerkesztő program MS Windows. Használja TinyCAD a professzionális kapcsolási rajzok és az export a nettó fenti információk PCB alkalmazásokhoz.   LogicCircuit olyan oktatási szoftverek tervezése és szimuláló logikai áramkörök.
       
  KiCad egy szoftver mérnöki rajz ingyen elektromos rajz EDA szoftvercsomag létrehozására professzionális rajzok és a nyomtatott áramköri lapok. Hozzon létre elektronikus kapcsolási rajzok és a nyomtatott áramköri grafika   ProfiCAD egy szoftver műszaki rajz  kapcsolási rajzok ingyenes tervezték rajz az elektromos és elektronikus ábrák, rajzok, vezérlő áramköri diagramok, és is fel lehet használni a pneumatika, hidraulika és egyéb műszaki rajzok.
       
  PCB Artist   Tervezze meg saját áramköröket   idealCiruit analóg áramköri szimulációs munka valódi ideális alkatrészek
       
  Logisim oktatási eszköz tervezése és szimulálja a digitális logikai áramkörök.   FidoCadJ egy nagyon könnyen használható szerkesztő, a könyvtár az elektromos szimbólumok és lábnyomok (átmenő és SMD)
       
  Kép generátor egy szoftver mérnöki rajz ingyen, y ou hozhat létre rajzokat mérnöki és a tudomány, a művészet festett, 3D-s jeleneteket, tapéta és kézműves projektek, textilek mintázata és asztali alkalmazások, logo, оrnaments, védjegyek és mások.   DiaCze egy szoftver mérnöki rajz ingyenes és nyílt forráskódú diagram rajzoló és modellező szoftver. Ön képes lesz arra, hogy ezzel az alkalmazással annak érdekében, hogy UML, UML 2.0, EML diagramok, ER, Érd, állami diagramok, hálózati topológia séma, Cisco hálózatok, komponens modellek, folyamat modellek, üzleti modellek, ..
  Sweet Home 3D rajz szoftver, konyha és lakberendezési, amely segít elhelyezni bútorait a 2D és 3D tervezés felülvizsgálata. House tervező program ingyenesen letölthető.   Google SketchUp 3D-s modellező program, amely lehetővé teszi, hogy tanulmányozza a 3D-s világban. Redecorate a nappaliban. Találni egy új bútordarab. Model a várost a Google Earth. A Google SketchUp ingyenesen letölthető. House tervező program ingyenesen letölthető.
       
  Alibre Design egy szoftver műszaki rajz funkciókban gazdag 3D-s és 2D-s tervezési program, amely könnyen megtanulható és olcsón saját. Ez elég erős a 5000 részben összeszerelés és elég könnyű a hétvégi projekt. Nézze meg, miért mi vagyunk az okosabbak alternatívája hagyományosan dagadt, drága 3D-s CAD csomagok egy ingyenes próbaverzió. A gazdag és képes 3D-s modellező létrehozására mechanikus alkatrészek, szerelvények és 2D-s rajzok   VectorEngineer CAD szoftver egy szoftver műszaki rajz CAD ingyen teljes műszaki rajz és a többcélú CAD-szoftver rendszer, amely minden tulajdonságával létrehozásához szükséges a pontos professzionális rajzok, kiviteli tervek, tervek, tervek, elrendezés és diagramok a gyors és egyszerű az egér alapú Windows környezetben. A nagy munka, otthon, az oktatás és a hobbi és a legjobb az összes - a már kapható egy speciális, alacsony ár, vagy próbálja meg az ingyenes verzió, ez a teljes korlátozás nélkül, ingyen CAD ​​szoftver.