Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a műszaki rajz ingyen

       
       
       
       
  SmartDraw egy szoftver műszaki rajz kapcsolási rajzok ingyenes elektronikus áramkör Automotive bekötési vázlata Elektromos kapcsolási Digitális áramkörök párhuzamos áramkörök és még sok más! Hozzon létre elektromos kapcsolási rajzok, tervrajzok.   Oldja Elec egy szoftver műszaki rajz, szoftver ingyenes döntetlen, és elemezni az elektromos áramkörök működő egyenáram vagy váltakozó áram -, hogy szó szerinti képletek és értékek az aktuális intenzitás és feszültség meghatározott körben. - Ellenőrzi áramkör kapcsolatos egyenletek. - Felhívni grafikonok. - Kap a megfelelő áramkör megjelenített áramkör
       
  VectorEngineer egy szoftver műszaki rajz ingyen, 2D-s CAD rendszer eredetileg egy műszaki rajzoló program, hogy készítsen kiviteli tervek mérnöki projektek.   PSPICE analóg áramkör és a digitális logika szimulációs program tervezése és elemzése, analóg és digitális áramkörök.
       
  TinyCAD egy nyílt forráskódú rajzszerkesztő program MS Windows. Használja TinyCAD a professzionális kapcsolási rajzok és az export a nettó fenti információk PCB alkalmazásokhoz.   LogicCircuit olyan oktatási szoftverek tervezése és szimuláló logikai áramkörök.
       
  KiCad egy szoftver az elektromos rajz EDA szoftvercsomag létrehozására professzionális rajzok és a nyomtatott áramköri lapok. Hozzon létre elektronikus kapcsolási rajzok és a nyomtatott áramköri grafika   ProfiCAD egy szoftver műszaki rajz ingyen, célja a rajz az elektromos és elektronikus ábrák, rajzok, vezérlő áramköri diagramok, és is fel lehet használni a pneumatika, hidraulika és egyéb műszaki rajzok.
       
  PCB Artist   Tervezze meg saját áramköröket   idealCiruit analóg áramköri szimulációs munka valódi ideális alkatrészek
       
  Logisim oktatási eszköz tervezése és szimulálja a digitális logikai áramkörök.   FidoCadJ egy nagyon könnyen használható szerkesztő, a könyvtár az elektromos szimbólumok és lábnyomok (átmenő és SMD)
       
  Sweet Home 3D rajz szoftver, konyha és lakberendezési, amely segít elhelyezni bútorait a 2D és 3D tervezés felülvizsgálata. House tervező program ingyenesen letölthető.   A Google SketchUp egy szoftver műszaki rajz ingyen, 3D-s modellező program, amely lehetővé teszi, hogy tanulmányozza a 3D-s világban. Redecorate a nappaliban. Találni egy új bútordarab. Model a várost a Google Earth. A Google SketchUp ingyenesen letölthető. House tervező program ingyenesen letölthető.
       
  Envisioneer Express   3D otthon belsőépítészeti szoftver. Envisioneer Express, a legkönnyebben használható lakossági tervező program. Szöveg megjegyzések és címkék. Méretek Növények könyvtár. Kerítések és kapuk. Utak, járdák és autóbeálló. Felső kiválasztásával egy szobát. Korlátok csatolt lépcsőn. Oszlopok. Elektromos elemek. Elektromos vezetékek. HVAC elemekkel. Berendezések. House tervező program ingyenesen letölthető.   CadStd Lite egy szoftver műszaki rajz ingyen, 3D-s tervezés ingyenes  CAD program rajz professzionális minőség, a műszaki rajzok, tervrajzok a házak, a rendszer általános használatra, könnyen megtanulható. 
       
  MyVirtualHome 3D Home Design szoftver. Lásd ötleteit közel fotorealisztikus 3D   DesignWorkshop Lite szoftvercsomag csak annyit kell építeni a saját 3D-s modelleket a lakberendezés és megjelenítés az építészet, a táj, kiállítások, vagy bármilyen térbeli tervezés
       
  Dia egy szoftver diagram rajzoló sokoldalú és könnyen használható ingyenes diagram szerkesztő. Dia egy olyan szoftver létrehozása a műszaki rajzok. Dia hasznos rajz UML diagramok, hálózati térképek és folyamatábrák.   YED egy szoftver rajz diagramok, hogy lehet használni, hogy gyorsan és hatékonyan generál kiváló minőségű diagramok. Hozzon létre diagramok kézzel vagy importálja külső adatokat az elemzéshez. Szakmai diagramok, gyors és egyszerű.
       
  Diagram Designer egy szoftver diagram rajzoló egyszerű vektoros grafika szerkesztõ a folyamatábra, UML osztály diagramok, ábrák és diavetítések.   EDraw Mindmap egy vektor-alapú mind mapping szoftver gazdag példák és sablonok, amelyek megkönnyítik létrehozni elme térképeket,-gyűjtés diagramok, projekt idővonalon, élet tervező, SWOT elemzés és vázlat térképeket.
       
  VectorEngineer egy szoftver műszaki rajz ingyen, 2D-s CAD rendszer eredetileg egy műszaki rajzoló program, hogy készítsen kiviteli tervek mérnöki projektek.   Folyamat Modellező eszköz a rajz az üzleti folyamat diagramok a Windows és a Pocket PC-k.
       
  Elektromos Control Techniques Simulator (EKTS) szoftver elektromos rajz egy szimulátor tervezése elektromechanikus rendszerek. Ez lehetővé teszi a tervezés különböző elektromechanikus rendszerek relék, időrelék, gombok, motorok, kapcsolók és néhány alapvető mechanikai rendszerek.   Ashampoo 3D CAD Architecture 3 egy szoftver műszaki rajz ingyen, rajz tervek ötvözi a könnyű kezelhetőséget szakmai legmodernebb CAD funkciókat. Akkor gyorsan létre pontos modellek, 3D nézetek, alaprajzok és felsorolja az összes építési és berendezési projektek. lakáskultúra nagy katalógusok tartalmazó tárgyak, textúrák és anyagok. 2D és 3D nézetek.