Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a rajz alaprajzok szabad

       
       
       
       
  A Sweet Home 3D egy szoftver rajz alaprajzi bútorok, konyha és lakberendezési, amely segít elhelyezni bútorait a 2D és 3D tervezési felülvizsgálat.   A Google SketchUp egy szoftver rajz alaprajzi ingyenes 3D-s modellező program, amely lehetővé teszi, hogy tanulmányozza a 3D-s világban. Redecorate a nappaliban. Találni egy új bútordarab. Model a várost a Google Earth. A Google SketchUp ingyenesen letölthető.
       
  Envisioneer Express  egy szoftver rajz alaprajzi 3D otthon belsőépítészeti szoftver. Envisioneer Express, a legkönnyebben használható lakossági tervező program. Szöveg megjegyzések és címkék. Méretek Növények könyvtár. Kerítések és kapuk. Utak, járdák és autóbeálló. Felső kiválasztásával egy szobát. Korlátok csatolt lépcsőn. Oszlopok. Elektromos elemek. Elektromos vezetékek. HVAC elemekkel. Berendezések. Y ou könnyen teremt egy alaprajzot a saját otthonában.   Intelligens Draw  egy szoftver rajz alaprajzi d esign otthoni, irodai, Deck, vagy a Fekvő gyors és egyszerű. L andscape terv sablont. Alaprajzok ház tervek Landscapes Fedélzetek Konyhák Fürdőszobák irodai terek lehetőségek
       
  MyVirtualHome  egy szoftver rajz alaprajzi 3D Home Design szoftver. Lásd ötleteit közel fotorealisztikus 3D-ben. Ha van egy adott otthont szem előtt tartva, csak betölteni a fénykép az alaprajz a számítógépre, és MyVirtualHome tudja helyezni a képet, mint egy útmutató, hogy építsen a.   Ashampoo 3D CAD Architecture 3 egy szoftver rajz alaprajzi ötvözi a könnyű kezelhetőséget szakmai legmodernebb CAD funkciókat. Akkor gyorsan létre pontos modellek, 3D nézetek, alaprajzok és felsorolja az összes építési és berendezési projektek.
       
  Floorplanner a legegyszerűbb és legszebb módja annak, hogy hozzon létre és megoszthatja interaktív alaprajzok az interneten   Döntetlen egyedi, professzionális megjelenésű alaprajzok egyszerűen Gliffy ingyenes alaprajz tervező program. A könyvtár a formák könnyen drag and drop bútorok, berendezések, növények, és ahol szükség van rájuk.