Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a rajz kapcsolási rajzok ingyenes

       
       
       
       
  Hozzon létre elektromos kapcsolási rajzok, sémák és több perc SmartDraw szoftver rajz kapcsolási rajzok ingyenes elektronikus áramkör Automotive bekötési vázlata Elektromos kapcsolási Digitális áramkörök párhuzamos áramkörök és még sok más!   Oldja Elec szoftver rajz kapcsolási rajzok szabad sorsolás, és elemzi az elektromos áramkörök működő egyenáram vagy váltakozó áram -, hogy szó szerinti képletek és értékek az aktuális intenzitás és feszültség meghatározott körben. - Ellenőrzi áramkör kapcsolatos egyenletek. - Felhívni grafikonok. - Kap a megfelelő áramkör megjelenített áramkör
       
  TinyCAD egy nyílt forráskódú rajzszerkesztő program MS Windows. Használja TinyCAD a professzionális kapcsolási rajzok és az export a nettó fenti információk PCB alkalmazásokhoz.   LogicCircuit olyan oktatási szoftverek tervezése és szimuláló logikai áramkörök.
       
  KiCad egy EDA szoftvercsomag létrehozására professzionális rajzok és a nyomtatott áramköri lapok. Hozzon létre elektronikus kapcsolási rajzok és a nyomtatott áramköri grafika   ProfiCAD egy szoftver rajz kapcsolási rajzokat szabad tervezték rajz az elektromos és elektronikus ábrák, rajzok, vezérlő áramköri diagramok, és is fel lehet használni a pneumatika, hidraulika és egyéb műszaki rajzok.
       
  PCB Artist   Tervezze meg saját áramköröket   idealCiruit analóg áramköri szimulációs munka valódi ideális alkatrészek
       
  Logisim oktatási eszköz tervezése és szimulálja a digitális logikai áramkörök.   FidoCadJ egy nagyon könnyen használható szerkesztő, a könyvtár az elektromos szimbólumok és lábnyomok (átmenő és SMD)
       
  PSPICE analóg áramkör és a digitális logika szimulációs program tervezése és elemzése, analóg és digitális áramkörök.   QElectroTech egy ingyenes szoftver, hogy az elektromos diagramok.