Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a rajz tervek ingyen

       
       
       
       
  A Sweet Home 3D egy szoftver rajz tervek, amely segít elhelyezni bútorait egy ház 2D-terv, a 3D-s preview.   A Google SketchUp egy szoftver rajz tervek 3D-s modellező program, amely lehetővé teszi, hogy tanulmányozza a 3D-s világban. Redecorate a nappaliban. Találni egy új bútordarab. Model a várost a Google Earth. A Google SketchUp ingyenesen letölthető.
       
  Envisioneer Express   i sa szoftver rajz tervek, ház tervezése ingyenes 3D-s otthon belsőépítészeti szoftver. Envisioneer Express, a legkönnyebben használható lakossági tervező program. Alaprajzok INTERIOR DESIGN 3D-s bemutató DECKS & Landscape KITCHENS GARDEN TERVEK BATHROOMS átalakítás HOME DESIGN kiviteli tervek Kerítések és kapuk. Utak, járdák és autóbeálló. Felső kiválasztásával egy szobát. Korlátok csatolt lépcsőn. Oszlopok. Elektromos elemek. Elektromos vezetékek. HVAC elemekkel. Berendezések.   Intelligens Draw  i sa szoftver ház tervezése ingyen d esign otthoni, irodai, Deck, vagy a Fekvő gyors és egyszerű. L andscape terv sablont. Alaprajzok ház tervek Landscapes Fedélzetek Konyhák Fürdőszobák irodai terek lehetőségek
       
  MyVirtualHome egy szoftver rajz tervek 3D Home Design szoftver. Lásd ötleteit közel fotorealisztikus 3D Ha van egy speciális otthon szem előtt tartva, csak betölteni a fénykép az alaprajz a számítógépre, és MyVirtualHome tudja helyezni a képet, mint egy útmutató, hogy építsen a. MyVirtualHome használ egyszerű "drag and drop" rendszer, amely látni megteremtése álmai otthonát perceken belül. Válassza ki az előre berendezett szobák, vidd őket a helyszínre, és pattintsa össze őket, hogy építsenek egy haza. Egyszerűen válassza ki és húzza a falat, hogy lakik egy szobában, miközben az ajtókat és ablakokat lehet szerelni automatikusan.   Ashampoo 3D CAD Architecture 3 egy szoftver rajz tervek ötvözi a könnyű kezelhetőséget szakmai legmodernebb CAD funkciókat. Akkor gyorsan létre pontos modellek, 3D nézetek, alaprajzok és felsorolja az összes építési és berendezési projektek. lakáskultúra nagy katalógusok tartalmazó tárgyak, textúrák és anyagok. 2D és 3D nézetek.
       
  Floorplanner a legegyszerűbb és legszebb módja annak, hogy hozzon létre és megoszthatja interaktív alaprajzok az interneten   Döntetlen egyedi, professzionális megjelenésű alaprajzok egyszerűen Gliffy ingyenes alaprajz tervező program. A könyvtár a formák könnyen drag and drop bútorok, berendezések, növények, és ahol szükség van rájuk. Átrendezése bútorok egy háztartásban alaprajz.