Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a streaming video ingyen

       
       
       
       
  BroadCam Video Software egy szoftver streaming video ingyen, a Stream & Broadcast videók az interneten keresztül. Add élő vagy rögzített video a honlapon tömörítése és video stream az internetes videó stream játszani az összes népszerű böngésző adás webkamerák vagy videó.   PeerStreamer egy szoftver streaming video ingyen, egy nyílt forráskódú P2P Media Streaming keretet C-ben írt, a fejlett részeként NAPA-WINE európai kutatási projekt. Ez magában foglalja a streaming motor hatékony elosztását média folyamok, a forrás alkalmazás létrehozására a csatornák, és egy játékos alkalmazásokat, hogy szemléltesse a patakok.
       
  FreeCast egy szoftver streaming video ingyen, Java alkalmazás, amely lehetővé teszi a peer-to-peer streaming. Ez lehetővé teszi a patak adás nagy számú hallgatóság egy egyszerű DSL kapcsolat.   -Patak ~ 2 ~-patak egy szoftver streaming video ingyen, következő generációs közvetítés. Adatfolyam-2-áramlat végrehajtja multicast +, a következő generációs streaming protokollt. Multicast + hatékonyabb és kevesebb sávszélességet, mint a közvetlen streaming (pl. Shoutcast / Icecast).
       
  P2P-Radio egy szoftver streaming video ingyen, Peer to Peer közvetítés. P2P-Radio egy olyan program, amely képes terjeszteni audió és videó stream (mp3/ogg-ot Vorbis / NSV) az interneten keresztül a peer-to-peer módon. Lehetséges, hogy saját internetes rádióállomás a P2P-Radio!

P2P-rádió be van programozva a Java és a Windows, Mac OS X, Linux és sok más rendszer.

 

  Trevbus egy szoftver streaming video ingyen, te egy műsorszolgáltató vagy a gyártó a döntéshozatalban? Van egy kívánt üzenetet hallotta? A mainstream média egyre cserben?
       
  VideoTyrant  egy szoftver streaming video szabad, hogy stream videót a Bit-Torrent hálózat. Ez a program nem igényel külön kódolt torrentet vagy ilyesmi. Azt a GUI az Azureus mind a hatalom, hogy patak.   GoalBit egy ingyenes, nyílt forráskódú video streaming platform el tudja osztani a nagy sávszélességű élő videó tartalmát mindenki megőrzi a minőségét. Mit tehet a Goalbit Media Player. Játssz és rekord GoalBit video stream az interneten. Élő adás magad.