Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a vágási zene ingyenes

       
       
       
       
  WavePad Legyen egy szoftver a vágás zene ingyenes edit hang és egyéb hangfelvételek, felvétel és szerkesztés mp3, zene, és egyéb hangfájlokat, effektusokat, zajcsökkentés, VST.    Power Sound szerkesztő egy szoftver a vágás zene ingyenes szerkeszteni, és keverjük össze a hangokat, nyilvántartás a saját zene-, hang-, vagy más audio fájlokat, szerkeszteni, keverjük össze, hogy az egyéb audio-vagy zenei részek, add hatásokat, mint reverb, Chorus, Echo, és írd ki egy CD-n. 
       
  Audacity  egy szoftver a vágás zene ingyenes audió felvevő és szerkesztő suite, Record élő hang, Konvertálás szalagok és nyilvántartásait a digitális felvételek, vagy CD-t, a Szerkesztés Ogg Vorbis, MP3, WAV vagy AIFF hangfájlok, kivágása, másolása, splice vagy mix hangok együtt Változtassuk meg a sebességet, vagy pályán a felvételt.   Free MP3 Cutter és szerkesztő egy szoftver a vágás zene ingyenes c ut és szerkesztheti az MP3 és WAV fájlokat.
       
  Power Sound szerkesztő egy szoftver a vágás zene ingyenes e verything meg kell szerkeszteni, és keverjük össze a hangokat.   Eahoosoft Free MP3 Cutter Joiner   egy szoftver a vágás zene ingyenes c ut és csatlakozzon az MP3 fájlokat egy egyszerű módja
       
  Power MP3 Cutter (MP3 Sound Cutter) egy olyan szoftver a vágás a zene ingyen lehet vágni MP3 vagy WAV szegmens MP3 és WAV formátumú fájlokat.