Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a videofelvétel ingyen rekord minden képernyő és audio

       
       
       
       
  CamStudio egy szoftver videofelvétel ingyen, rekord minden képernyő és audio tevékenység a számítógépen, és hozzon létre az ipari szabvány AVI videó fájlokat és használja a beépített SWF Producer tudja kapcsolni ezeket AVI-ba sovány, azt jelenti, a sávszélesség-barát Streaming Flash Video ( SWF).   Debut Video Capture egy olyan szoftver videofelvétel ingyen, rögzíti a videót a webkamera, rögzítő eszköz vagy elfog video a képernyőn, rekord lényegében semmit videofelvétel egy webkamera, a képernyőn, vagy a video beviteli eszközök, mint például a VHS felvevő perceken belül letöltés.
       
  Free képernyő Video egy szoftver videofelvétel, jegyezze fel a számítógép képernyőjén tevékenység video. A rekord a teljes képernyőt, vagy csak bizonyos területeken a képernyőn. A videó formátumok FLV és SWF nem igényel semmilyen egyéb kodekeket telepítést.   Photobie egy szoftver videofelvétel, képszerkesztő fejlett screen capture és képkeret szerkesztési funkciók.
       
      taksi egy szoftver videofelvétel, video capture / screen capture eszköz rögzítésére 3D-s grafikai alkalmazások (például játékok). Ez elfog szinte minden Windows alkalmazást használó DirectX, OpenGL, vagy a GDI és hozzon létre egy AVI fájl telepített VFW codec, vagy még mindig kereteket PNG.
       
  Greenshot egy szoftver videofelvétel ingyen, gyorsan hozzon létre screenshotok a kijelölt terület, ablak vagy fullscreen, akkor is elfog a teljes (görgetés) weboldalak az Internet Explorer.   Screenshot Captor egy szoftver videofelvétel ingyen, eszköz, megragadta, manipulálni, magyarázó, és megosztására screenshotok.
       
       
  VideoPad Video Editor  egy szoftver videofelvétel ingyen, szerkesztő kezdőknek. Drag and drop videoklipek egyszerű videoszerkesztő Alkalmaz hatások és átmenetek, állítsuk videó sebességét és így tovább. Videó szerkesztése bármilyen videokamera Capture videó DV videokamerát, VHS, webkamera, vagy import a legtöbb olyan videofájl formátumot, beleértve az AVI, WMV, 3GP, WMV és DivX-et. Tele átmeneteket és vizuális Több mint 50 vizuális és átmeneti hatások, hogy adjunk egy professzionális megjelenést a filmeket. Létrehozása Videók DVD, HD, YouTube és több írása a film projekt DVD lejátszása a TV, vagy egy önálló videofájl élvezheti a webes és a hordozható eszközök.   A Windows Live Movie Maker                         egy szoftver videoszerkesztő, hozza létre a média bemutatók a könnyebbik utat. A Windows Live Movie Maker, akkor gyorsan be a képeket és a videókat a nagy filmek. Speciális effektusok, átmenetek, hangok és leírás segít közvetíteni az üzenetet.
       
  Pinnacle VideoSpin  egy szoftver videofelvétel ingyen, keverés videók, fényképek és zenék, könnyen használható.   VirtualDub  egy szoftver videofelvétel egy kiváló program a videó szerkesztés. Támogatja az MPEG-2, AC3, Ogg Vorbis és VBR MP3 az eredeti VirtualDub.
       
  Avidemux   egy szoftver videofelvétel egyszerű vágás, szűrés és a kódolás.   AVS Video Editor   Vágás, vágás, split, összeolvad, forgatás, videókat keverhetünk. Alkalmazza hatások és átfedések, betét menük, hang, szöveg és a feliratok. Burn DVD / Blu-ray lemezeket.
       
  SuperDVD Video Editor  egy szoftver videofelvétel, c omplete szerkesztő az alapvető vágott a végső szerkesztés. Capture film Forma Webkamera, DV kamera, TV kártyát Divx vagy avi formátumban a repülni. Sajtó AVI vagy DivX vagy más formátumú fájlt a keretek ellenőrző példány bármely részét a film, és mentse el. Divide / Merge audio vagy Védikus-patak új változtatás a lejátszási sebességet, és adjunk hozzá videó hatása. Teljes hozzáférés az audio-és a Védikus patakok. Egyszerű DVD menük. Direct Burn bármilyen formátumban filmek VCD DVD.   VideoLAN Movie Creator  egy szoftver videofelvétel ingyen. A videó szerkesztő az alkotók a VLC Media Player. VideoLAN Movie Creator egy nem lineáris szerkesztő szoftver video létrehozása alapján libVLC és fut a Windows, Linux és Mac OS X-et!
       
  Sony Vegas Video-Pro                       professzionális videó és audió editor. Szerkesztés SD vagy HD videót drag-and-drop funkcionalitás, az egér és a billentyűzet vágás, és a feszültségingadozás szerkesztés. Jellemzők ProType feliratozás technológia, többkamerás szerkesztési eszköz, 32-bites lebegőpontos videó feldolgozás, az egyéni munkafelület elrendezés, színkódolt harapós, HDV / AVCHD / RED / SDI / XDCAM támogatás, A / V szinkron detektálás és javítás, és automatikus keret kvantálás.   Az Adobe Premiere Elements                       Tedd házi videók néz ki, mint profi filmeket.