Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a videokonferencia ingyen

       
       
       
       
  A Skype egy szoftver videokonferencia ingyen, konferencia-hívások. Beszéljen több személy egyszerre. Csoport videohívás Felzárkózás face-to-face több ember ugyanabban az időben a csoport videohívás.   ooVoo   egy szoftver videokonferencia ingyen, csoportos videohívás Felzárkózás face-to-face több ember ugyanabban az időben egy csoportos videohívás a Skype.
       
  A Google Voice és Video Chat   egy szoftver videokonferencia ingyen, lehetővé teszi, hogy tartani video-konferencia a családdal. Video chat közvetlenül a Gmail, iGoogle, és az Orkut. Nézd meg és a hang a legjobb a kiváló minőségű hang-és videó.   Paltalk   egy szoftver videokonferencia szabad, beszélni és video chat az embereket a világ minden tájáról. Chat face-to-face akár 10 barátok. és videokonferenciák lehet csatlakozni,
       
  BRAVIS Galaxy   egy szoftver videokonferencia ingyen, a videokonferencia megoldás együttműködik üzleti partnerek, munkatársak és az ügyfelek közvetlenül az asztalon. Az üzleti megoldás a mi videokonferencia szoftver áll rendelkezésre akár 16 résztvevővel.   Camfrog Video Chat    egy szoftver videokonferencia ingyen csatlakozhat vagy létrehozhat saját szabad webcam chat szobák. Private Free Video & Audio felhívja Hívás és nézd meg a barátok magán-vagy találkozik valakivel új felhasználóink könyvtárban. Video chat 1-on-1 és csatlakozz video chat szobák. Nincs webkamera szükség, hogy az emberek. Camfrog működik mögött tűzfalak, routerek, és a vezeték nélküli hálózatok. Ez könnyű, hogy új embereket, hogy video chat a felhasználói könyvtár.
       
  ooVoo egy szoftver USB kamera ingyen több videó chat kliens, video chat 12 barátok. Küldd cool video üzeneteket. Rögzíteni és feltölteni a YouTube-ra. Azonnali üzenetküldés.    
       
  ManyCam   egy szoftver USB kamera, add fun speciális effektusok a webkamerát. ManyCam Studio Pro válik ManyCam egy Pro video switcher átmenetek és így tovább! Az új audio fül lehetővé teszi, hogy sugárzott Pro audio és adjunk fantasztikus hanghatásokat. HD videó támogatás és a műsorsugárzó Record video-és audio a merevlemezre. Képkocka másodpercenként teljesítmény növekszik. Kép a képben már átméretezhető együtt képes felvenni 4 forrás. Félelmetes új videó és audio hatások!   MyWebcam Broadcaster egy szoftver USB kamera. MyWebcam egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy megtekintheti a webkamera bárhol a világon keresztül, mind az interneten és mobiltelefonon.
       
  MyCam egy szoftver USB kamera, pillanatfelvételek készítését, rögzíti a videót a webkamera és kezelni őket! Pillanatkép JPEG / BMP formátumokat. Videofelvétel az MJPEG/MP3 AVI formátumban.   Tango Tango PC Hívja meg barátait, akik Tango a telefonját, tabletta, vagy a számítógépek ingyen!
       
  Szemgolyó Chat   egy szoftver videokonferencia ingyen, hang-és videó chat élő barátokkal és a családdal, beleértve a többpárti konferencia Tartsa a kapcsolatot családjával és barátaival együtt a gazdag jelenléte és az azonnali üzenetküldés Csevegés az AIM, Google Talk, MSN és a Yahoo ! bimbózó, csoportos vagy személyes videokonferencia.   Yawcam   egy szoftver USB kamera, közzé képeket készített a webkamerát a neten. Video streaming, Kép pillanatfelvételek, beépített webszerver, mozgásérzékelés, FTP-feltöltés.
       
  WebCamImageSave egy szoftver USB kamera, egyszerű webkamera capture segédprogram, amely lehetővé teszi, hogy könnyen elfog egy állóképet a kamera minden másodpercben, amit választani, és mentse el a képfájlt (. jpg,. png,. bmp), a lemezen.   SplitCam egy szoftver USB kamera webkamera szoftver kínál hűvös webkamera hatásokat, amelyek több pozitív érzelmek közben videohívásokat meg barátaiddal! Emellett SplitCam a legegyszerűbb módja annak, hogy szét a webkamera video stream.