Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a villamos rajz ingyen

       
       
       
       
  SmartDraw szoftver elektromos rajz kapcsolási rajzok ingyenes elektronikus áramkör Automotive bekötési vázlata Elektromos kapcsolási Digitális áramkörök párhuzamos áramkörök és még sok más! Hozzon létre elektromos kapcsolási rajzok, tervrajzok.   Oldja Elec szoftver elektromos rajz kapcsolási rajzok szabad sorsolás, és elemzi az elektromos áramkörök működő egyenáram vagy váltakozó áram -, hogy szó szerinti képletek és értékek az aktuális intenzitás és feszültség meghatározott körben. - Ellenőrzi áramkör kapcsolatos egyenletek. - Felhívni grafikonok. - Kap a megfelelő áramkör megjelenített áramkör
       
  Elektromos Control Techniques Simulator (EKTS) szoftver elektromos rajz egy szimulátor tervezése elektromechanikus rendszerek. Ez lehetővé teszi a tervezés különböző elektromechanikus rendszerek relék, időrelék, gombok, motorok, kapcsolók és néhány alapvető mechanikai rendszerek.   PSPICE analóg áramkör és a digitális logika szimulációs program tervezése és elemzése, analóg és digitális áramkörök.
       
  TinyCAD egy nyílt forráskódú rajzszerkesztő program MS Windows. Használja TinyCAD a professzionális kapcsolási rajzok és az export a nettó fenti információk PCB alkalmazásokhoz.   LogicCircuit olyan oktatási szoftverek tervezése és szimuláló logikai áramkörök.
       
  KiCad egy szoftver az elektromos rajz EDA szoftvercsomag létrehozására professzionális rajzok és a nyomtatott áramköri lapok. Hozzon létre elektronikus kapcsolási rajzok és a nyomtatott áramköri grafika   ProfiCAD egy szoftver az elektromos rajzot kapcsolási rajzokat szabad tervezték rajz az elektromos és elektronikus ábrák, rajzok, vezérlő áramköri diagramok, és is fel lehet használni a pneumatika, hidraulika és egyéb műszaki rajzok.
       
  PCB Artist   Tervezze meg saját áramköröket   idealCiruit analóg áramköri szimulációs munka valódi ideális alkatrészek
       
  Logisim oktatási eszköz tervezése és szimulálja a digitális logikai áramkörök.   FidoCadJ egy nagyon könnyen használható szerkesztő, a könyvtár az elektromos szimbólumok és lábnyomok (átmenő és SMD)