Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver a zene ingyen

       
       
       
       
  LMMS                                                    egy szoftver zeneszerzés és megteremti a zenét a számítógépen. Music keverő szoftver ingyenesen letölthető programot.   Audacity                                                    ingyenes szoftver rögzítésére és szerkesztésére zene, digitális audio formátumok: WAV, AIFF és MP3.
       
  WavePad                                           Legyen és szerkesztése a hang, a zene és egyéb hangfelvételek. Amennyiben  szerkesztése audio  fájlokat lehet kivágás, másolás és beillesztés részei felvételek akkor  add hatásokat  , mint a visszhang, erősítés és a zaj csökkentése. WavePad működik, mint egy wav vagy mp3 szerkesztő  , de ez is támogatja a számos más formátumot, például vox, gsm, WMA, Real Audio, au, aif, flac, ogg és így tovább.   Teljesítmény Sound Editor                         Mindent meg kell szerkeszteni, és keverjük össze a hangokat. Használhatja Power Sound Editor Free a nyilvántartás a saját zene-, hang-, vagy más audio fájlokat, szerkeszteni, keverjük össze, hogy az egyéb audio-vagy zenei részek, add hatásokat, mint reverb, Chorus, valamint Echo, és égesse el a CD-n, posta azt a World Wide Web, vagy e-mailben.
       
  MAGIX Music Maker  kiváló, de összetett eszköz-zenélni.   Wavosaur                                      Wavosaur egy ingyenes program, a zenei szerkesztő, és hogy a zene, wav szerkesztő, a feldolgozás és a felvétel, wav és mp3 fájlokat.
       
  Anvil Studio
rögzítése és szerkesztése többsávos MIDI és digitális audio.
  Egyszerű Music Composer Free
Automatic zeneszerző.
       
  Hammerhead ritmus állomás             szabad és könnyű szoftver, amely hasonló a Roland TR-909   Guitar Guru                                        megtanulni gitározni játszani a kedvenc dalait. Ismerje meg az akusztikus, elektromos vagy basszusgitár. Ismerje meg a basszus részeket Bass Guru Sessions. Több mint 2000 dal már elérhető.
       
  REAPER                                            létrehozni és szerkeszteni a saját dalok és a zene. A csoportos MIDI elem vagy számokat össze egyetlen szerkesztő   AIMP  fejlett multimédia lejátszó, amely magában foglalja egy audio konverter, elfog, és tag szerkesztő.
       
  Zulu DJ                                         szoftver DJ, egy komplett megoldást keverő zene amatőr és profi DJ-k. Music keverés szoftver ingyenesen letölthető programot.   OTS Lemezjátszók Ingyenes  program a keverési valós időben a zene szerelmeseinek. Music keverés szoftver ingyenesen letölthető programot.
       
  TrakAx                                          program létrehozására professzionális zenei és videó keveredik egy egyszerű módon. Hozzon létre zenei mixek - vágott mintát, add hozzá a saját ének, keverjük össze, mint a DJ - Beat-egyezés és automatikus crossfading lehetővé teszi, hogy mix, mint egy profi. Music keverés szoftver ingyenesen letölthető programot.   Free Audio Editor  teljes szerkesztő program zenélni, felvétel, bakelitlemezek és kazetták a CD-t.
       
  Virtual DJ                                                Music Mixer egy ütemet órát. program az összes szükséges eszközöket: - MP3 adatbázis - Teljesen automatizált mix - Fények vezérlés - Vezérlő eszközök - Music Video & Karaoke. Music keverés szoftver ingyenesen letölthető programot.   DarkWave Studio                                virtuális hangstúdió, hogy saját zenét. ES Arpeggiator - a könnyen Playing bonyolult Arpeggios MIDI billentyűzet. ES ControlChange Mapper - Térkép Control Change események egyik Index a másikra. ES MIDI bemenet - Játssz Instruments egy zenei billentyűzet. ES MIDI kimenet - Sequence Külső MIDI szintetizátor. ES Mixer - 8 Track Stereo Mixer 2 Auxilary Tracks. ES DGenR8 - szintetizálni Drum Beats A Roland TR-909 aroma. ES BassHead - Top Notch virtuális analóg szubtraktív szintetizátor. ES SpatialVerb - Reális Reverb effektek a legsimább Sound. ES Stomp - szintetizálása, hogy a klasszikus techno Thumping Lábdob. ES Antialias - 32x digitális túlmintavételezés szűrő. ES QuadDelay - A Trippy Echo Effects.
       
  Pacemaker szerkesztő                              létrehozása zenei mixek és ossza meg őket a neten   Mixxx                                                      ingyenes, nyílt forráskódú DJ szoftver, hogy megadja neked mindent meg kell élőben keveri. Music keverés szoftver ingyenesen letölthető programot.
       
       
  Freemake Music Box keresés zene dal az interneten.   Songr  Zene letöltése ingyen, program, amellyel meg lehet keresni és letölteni zenét dalok egyszerű és ingyenes.
       
  Lyrify  music search dalszövegeket Spotify zene Lyrify.   Spotify                                            
       
  Nexus Radio  Online rádió   Free Music Zilla