Ingyenes szoftver

     
 

    Szoftver online rádió ingyen

       
       
       
       
  Screamer Radio egy ingyenes szoftver az online rádió ingyenes ingyenes lejátszót hallgat rádiót az interneten. Töltse le és hallgassa egyszerűen minden több mint 4000 regionális és internetes rádióállomások ma.   Nexus Radio   egy ingyenes szoftver az online rádió ingyenes keresési és hallgatni, hogy több mint 15 millió dalt közvetlenül a számítógéphez, vagy hallgatni, és rekord több mint 11.000 + rádiók ingyen! Ön tud játszani dalokat közvetlenül a Nexus Radio, vagy át dalokat az iPod / iPhone, vagy bármilyen más multimédiás készülék könnyedén.
       
  Spotify  egy új módja annak, hogy zenét hallgatni Nézze meg a történet Spotify millió zeneszám, bármikor tetszik. Csak keressük meg azt a Spotify, majd játszani. Csak segíts magadon, hogy amit akarsz, amikor csak akarja. És mivel a zene él, nem kell várni a letöltések és a nem nagy horpadás a merevlemezen.   RadioSure egy ingyenes szoftver az online rádió szabad több mint 17000 állomások a csomagban. Támogatja a legtöbb internetes rádió formátumok - MP3, WMA, Ogg Vorbis, AAC + és így tovább. Gyors és megbízható, keresés a kedvenc rádióállomások. Sima váltás állomások között, beleértve a crossfade hatása. Felvétel mit hallgat és a csomagolás külön dalt fájlokat. Egyidejű felvétel több állomás.
       
  phonostar-Player egy ingyenes szoftver az online rádió ingyenes online rádió lejátszó és felvevő, több mint 4000 állomás. Record rádióadások vagy dalokat közvetlenül MP3, és hallgassa meg később újra és újra.   Last.fm Scrobbler zenei ajánlások alapján, amit szeretsz egy kis csavar az valami más. Koncertek Soha ne hagyj ki egy koncert. Az Ön ízlése, Last.fm azt javasolja, hogy rendezvények és fesztiválok. Rádió hallgatása végtelen személyre szabott rádióállomások alapuló művész, tag - vagy akár egy barát íze! Az emberek kapcsolódnak "musical szomszédok -, akik szeretik ugyanazt a zenét, mint te.
       
  Free Music Zilla az első eszköz speciális társadalmi zeneletöltő, lehetővé teszi, hogy szabadon letölthető mp3/music/song a imeem, last.fm, pandora, myspace és szinte az összes szociális zenei szolgáltatások. Free Music Zilla - lehetővé teszi, hogy ingyen zenét a hatalmas zenei könyvtárak társadalmi zenei szolgáltatás. Ez a könnyen kezelhető, és egy igazán hallani-és-get eszköz, ahonnan kaphat korlátlan hegyén mp3/music/songs.   Readon TV Movie Radio Player egy ingyenes szoftver az online rádió ingyen TV-t nézni az interneten ingyen, és hallgatni a több ezer TV, élő sportközvetítéseket, filmeket és rádió csatornák a világ minden tájáról free software download.