Ingyenes szoftver

     
 

     Szoftverek gyerekeknek ingyen

       
       
       
       
  Tux Paint A Tux Paint egy ingyenes, díjnyertes rajzprogram gyermekek életkora 3 és 12 (például az óvodai és K-6). Tux Paint használják iskolák szerte a világon, mint a számítógépes ismeretek rajz tevékenységet. Egyesíti egy könnyen használható felület, szórakoztató hanghatások, és biztató rajzfilm kabalája, aki vezeti a gyerekek, mert a program használatát.   LEGO Digital Designer Lego Digital Designer MINSTORMS módban hozzáférhet több száz virtuális LEGO MINDSTORMS és a Technic elemek. Tudod design a következő robot modellt a semmiből, vagy a dokumentum a teremtés és megosztás az NXT Log!
       
  Ray betűk és számok szabad , ingyenes, élvezet használni oktatási szoftverek a 3-6 éves gyermekek. Remek lehetőség, hogy tanítani az ábécé, számok, számolás, egyszerű helyesírási, billentyűzet készségek és még sok más. Egyszerű, szórakoztató, oktatási játék, amely a gyermek akar játszani újra és újra. A választás az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban helyesírási ..   Memória játékok 5 Szabad memória játék gyerekeknek: A lapok elrejtése 16 azonos képet, minden összekeveredett. Ön feladata, hogy megtalálja az összes azonos képet.
       
  Európai Földrajz Tutor Tanulás országai Európa és Afrika, valamint az államok az USA-ban, könnyen köszönhetően a trió a bevált oktatási programok.   Childsplay Childsplay egy szórakoztató és mentse lehetőség arra, hogy a fiatal gyermekek használják a számítógépet, és ezzel egy időben tanítani nekik egy kis matek, betűk az alphabeth, helyesírás, a szem-kéz koordináció, stb
       
  Tux gépelés   A tanulás, hogy írja be a gyerekek jó szórakozást!   Egyszerű Festék Egy egyszerű rajzolóprogram gyerekeknek. a kis festés program célja, hogy megtanítsa a kis gyerekeket kezelni az egeret, és érezd jól magad a színek és formák.
       
  Cars 2 Színes festék a karakterek Cars 2. Lehet színezni a rajzfilm autók megválasztása során a festéket tetszik.   Rajz gyerekeknek egy ingyenes rajzoló program a gyerekek sok szép lehetőséget.
       
  Connected Kids Coloring Book Free nyomtatott és színes színező oldalak. Képek a fiatal óvodai művész, valamint az idősebb művész. Csak kattintson a képre, hogy ez a nagy és színes, hogy a kedvenc szoftver vagy kézzel.   Kea Coloring Book A Kea Coloring Book egy szórakoztató és oktatási kifestőkönyv gyerekeknek minden korosztály számára!